Jump to content
  • 0

Minmus Biome Glitch?


Go to solution Solved by PinheadLarry123,

Question

So when I go to minmus and explore the planet, the biomes that should be there, are not there. So, Flats gets mixed up with Lesser Flats. Slopes with lowlands, same with midlands. I've double checked the biome map online and my game and I know I'm in a spot where there should be a certain biome, but a different biome is present. 

 

I do have quite a few mods, but I removed all of them and did an uninstall/reinstall and I still have the same problem.

Is it something gameplay specific? Something I'm not recognizing? A glitch?

How do I fix it?

My kerbal doing the research is a scientist on a rover.

 

Mods:

Filter Extensions, BoulderCo, Community Kit/Pack/TechTree, Distant Object, EVE, GEAFlags and Terrain, Grounded, Interstellar Mods/fuel switch/hybrid rocketry, KAS, Kerbal Engineer, Joint Reinforcement, KIS, MechJeb2, Modular FlightIntegrator, Patch Manager, PlanetaryBaseInc, RealPlume, Scatterer, SmokeScreen, TextureReplacer, TweakScale, WarpPlugin

 

Let me know if you need more details 

Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...