Jump to content
  • 1

Problems With Completing Mission Assignments


Question

Greetings.  I'm not sure if this should go here or technical support, so mod's please relocate if need be.

I play on the PS4 KSP Enhanced Version with History and Parts Pack.  

 

There have been two early missions with basic requirements that by which i'm 100% positive I have fulfilled, and yet I do not receive credit for its completion.

a)  "Test the RT-5 Flee Booster on Launch Pad."  

Right.  "Have the RT-5" checked off green.  Good.  Have the "Be on the Launch Pad" checked off green.  Good.  These are the only requirements.   Now, when I choose the button "run test" to activate the engine, the mission does not complete.  When I activate the RT-5 through it's staging sequence alone, the mission does not complete.

What am I doing wrong?

 

b)  "Haul the RT-5 Flea Booster into Flight Above Kerbin"

Requirements:

Kerbin - check

Flying - check

Alt: 30,000: to 37,000 - check

Speed:  80 to 200 m/s of surface flight speed - check

Have the RT-5 Flea Solid Booster - NOPE!  UNCHECKED

 

The RT-5 is part of my second stage and is clearly attached directly to my command pod.  IN FACT, I have even reverted back to a simple cmd pod + RT-5 merely sitting on my launch pad to test things, and it STILL DOES NOT register my craft as having the RT-5.

 

What am I doing wrong?

 

This sucks.  I was really excited getting back into playing KSP after a years cessation, and now im running into trivial RT-5 requirements causing a really damper on my scientific spirit.  Any help is appreciated.

Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Same Situation here.

The very first contract cannot be finished

On 7/5/2019 at 7:44 PM, WorstPilotEver said:

a)  "Test the RT-5 Flee Booster on Launch Pad."  

Right.  "Have the RT-5" checked off green.  Good.  Have the "Be on the Launch Pad" checked off green.  Good.  These are the only requirements.   Now, when I choose the button "run test" to activate the engine, the mission does not complete.  When I activate the RT-5 through it's staging sequence alone, the mission does not complete.

PS4Pro, latest KSP-update installed, added the DLC yesterday (which is not working correctly either...I will make a new post about it, as I could not find any further infos on that).

Edited by Peri
typo
Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...