Dale Christopher

Does anyone know a way to make clouds work with 7.3?

Recommended Posts

I’m using RSS to simulate a real solar system and it seems to work fine with 7.3 but the one thing I can’t seem to figure out is how to get clouds to work. I’ve played around with installing RSSVE and RSSVE-Lite (and uninstalled them), no luck on the clouds. Is there some way I can tell EVE to put clouds in on Earth using RSS with 7.3?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I just took a peek at the release of RSSVE for KSP 1.6.1, from PhineasFreak's GitHub, and it does have an EVE config for clouds. I did not see any release for KSP 1.7.3 tho.

If you installed EVE manually, then perhaps try removing its default configs before installing RSSVE. If you installed EVE's default config via CKAN, then uninstall it from there.

PhineasFreak has an installation wiki for RSSVE, located here: https://github.com/PhineasFreak/RSSVE/wiki

Hopefully, this is of some help.

Edited by MaeharaProjekt

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.