Sign in to follow this  
L0ck0n

Model- no texture in game

Recommended Posts

Hello

i have problem with one custom part. It looks great in unity but in game there is no texture, model is just all gray. Model is properly imported to unity, all faces are triangles, texture and material created, exported to game as .tga file.

There are some errors  in ksp.log file:


[LOG 20:35:43.119] Load(Texture): ColdWarAerospace/Parts/Fighting Falcon Cockpit/F-16_cockpit
[LOG 20:35:43.148] Cannot create texture: No header created
[WRN 20:35:43.148] Texture load error in 'G:\Steam\steamapps\common\Kerbal Space Program\GameData\ColdWarAerospace\Parts\Fighting Falcon Cockpit\F-16_cockpit.tga'

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guessing you also installed parttools and 2nd thread might help

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Mecripp said:

Guessing you also installed parttools and 2nd thread might help

 

 

 

 

Yes, and i have many custom parts working in KSP without any problems with textures.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this