• 0

Question

 So, I've been having a problem with some of the textures in KSC Extended (and it's dependencies I suppose). Namely, they've gone black.

Udp7dZ0.png

I've installed the latest versions of the listed dependencies on the 1.8.1 version of KSP with both DLC expansions. I'm unable to pin down the cause and I am also running my KSP in OpenGL, if that may be the problem. If someone can find a solution, that would be well appreciated!

Spoiler

46tM7Rm.png

Modlist, just for good measure, using GEA from Spacedock for atmos. Getting late on my end as of making this. Don't have the time to check the modlist.

 

Edited by TheZenGuy
whoops! modlist was missing vital bits

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Update: Problem resolved. Running OpenGL was breaking the textures.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.