Jump to content

Recommended Posts

 Whenever i try to load up kerbal space program it gets to the end then stops. and says, "Loading expansions/Serenity" and it just sits there

log file?:https://drive.google.com/file/d/177jjnAjfy-5eb1a_MtEZdUneud7YEAf4/view?usp=sharing 

 I am not very experienced So let me know if you need anything else 

I will put a picture in soon.

Picture: https://drive.google.com/file/d/1ol0oG2UddmC97k8F0daJp-PzDgtf7yHX/view?usp=sharing 

Edited by Yeetusdeleteuscraftgotyeet
Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Yeetusdeleteuscraftgotyeet said:

 Whenever i try to load up kerbal space program it gets to the end then stops. and says, "Loading expansions/Serenity" and it just sits there

log file?:https://drive.google.com/file/d/177jjnAjfy-5eb1a_MtEZdUneud7YEAf4/view?usp=sharing 

 I am not very experienced So let me know if you need anything else 

I will put a picture in soon.

Post a link to the log file, see my sig for info

Link to post
Share on other sites

@Yeetusdeleteuscraftgotyeet The last lines of your log tells exceptions of object not set of an instance of an object.

There may be missing files, try doing a file validation, if you have mods please post the mod list to see if a mod is causing the issue.

Edited by Commodoregamer118
A ´´L´´ was missing
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Commodoregamer118 said:

@Yeetusdeleteuscraftgotyeet The last lines of your log tells exceptions of object not set of an instance of an object.

There may be missing files, try doing a file validation, if you have mods please post the mod list to see if a mod is causing the issue.

How do I do a file validation? Also,  I don't know what a mod list is. Or should I just post the names of all my mods?

Edited by Yeetusdeleteuscraftgotyeet
Link to post
Share on other sites
  • 4 months later...
17 hours ago, squeaker0704 said:

hi I am having this issue for a while now and I cant seem to fix it can I get some help pleas thanks

Does it work if you remove all your mods?

Link to post
Share on other sites
19 hours ago, squeaker0704 said:

hi I am having this issue for a while now and I cant seem to fix it can I get some help pleas thanks

You need to post logs if you expect anyone to be able to troubleshoot this for you.

Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...