Jump to content

TweakScale Companion Program - 2022-0502


Lisias
 Share

Recommended Posts

16 hours ago, markws44 said:

Hello, not sure if this is still active, or if there's another forum page id didn't come across. I am using the tweakscale companion for Waterfall. I've encountered a weird issue. If I install an engine and tweakscale it and then launch, it works correctly. However if I go back and load the same spacecraft from a save file and launch again, the waterfall mesh returns to the original size of the engine before scaling.

Humm… I remember testing about this, and I think I had solved this some time ago… (I usually create an issue to avoid forgetting things…).

Of course, I may be wrong - things were pretty crazy on RL™ in the past 6 months...

So, just to be sure: what version of the Companion are you using? Did you downloaded it from what link? The TSCo for Waterfall was deprecated and replaced by TSCo for Frameworks (so I can concentrate all PKMC plugin support on a single place), so are you using the most recent TSCo for Frameworks, or you are using the older deprecated TSCo for Waterfall?

 

Link to comment
Share on other sites

Ahhh, that must be the issue. I was a little confused in reading the difference between the two, so I opted for version 0.2.0.0 which stated the waterfall support. I will try the updated TSCo for Frameworks. Thanks for the response.

 

**Edit: Upon further investigation, I thought I had downloaded just the waterfall version, but it was indeed the 0.2.0.0 Frameworks version downloaded from here: https://github.com/net-lisias-ksp/TweakScaleCompanion_Frameworks/releases/tag/PRERELEASE%2F0.2.0.0

So not sure what the issue may be.

Edited by markws44
Link to comment
Share on other sites

3 hours ago, markws44 said:

**Edit: Upon further investigation, I thought I had downloaded just the waterfall version, but it was indeed the 0.2.0.0 Frameworks version downloaded from here: https://github.com/net-lisias-ksp/TweakScaleCompanion_Frameworks/releases/tag/PRERELEASE%2F0.2.0.0

So not sure what the issue may be.

So you really found something - apparently I was wrong about having the "Reload Scene" fixed.

Can you do me a favor? Can you post our KSP.log after reproducing the problem here or in the Github issue?

https://github.com/net-lisias-ksp/TweakScaleCompanion_Frameworks/issues/3

I don't know if I will need it, but if by some reason I could not reproduce it when I manage to have time to check this, I will need the KSP.log to search for some oddities and this will save me some time if it is already there!

Cheers, and thanks for the report!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Announce!

TweakScale Companion for KIS  1.0.0.2 is on the wild.

  • Fixes a NRE that was happening due the new TweakScale’s Upgrade Pipeline.
  • Closes issues:
    • #5 NRE when TweakScale dispatches OnRescale after upgrading a Scale Type that was changed on some patch

ALL USERS OF TSC-KIS are advised to update ASAP.

Download here or in the OP.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hi all not sure if this is the right place to post this but I'm having a problem with Tweakscale and USI Life suport and or USI Kolonization when I launch the game I'm getting a screen saying that i'm missing a DLL and that "System.Reflection.ReflectionTypeLoadException"  dont know if this is what you need but here is the part of log.

[LOG 08:14:31.045] [TweakScale] Support for KSP 1.9.0 to 1.12.3 Version 2.4.6.15 /L

[LOG 08:14:31.073] [TweakScale] ERROR: System.Reflection.ReflectionTypeLoadException: Exception of type 'System.Reflection.ReflectionTypeLoadException' was thrown.
  at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.Assembly.GetTypes(System.Reflection.Assembly,bool)
  at System.Reflection.Assembly.GetTypes () [0x00000] in <9577ac7a62ef43179789031239ba8798>:0 
  at KSPe.Util.SystemTools+Type+Finder.FindByQualifiedName (System.String qn) [0x00039] in <e2e8454864a846eaafbb2a8f98ed19c4>:0 
  at TweakScale.Startup.Start () [0x000a3] in <a9032097ee634581808fefb223046629>:0  at error:0
[ERR 08:14:31.075] Unable to use a named GUIStyle without a current skin. Most likely you need to move your GUIStyle initialization code to OnGUI

[ERR 08:14:31.076] Unable to use a named GUIStyle without a current skin. Most likely you need to move your GUIStyle initialization code to OnGUI

[LOG 08:14:31.077] [TweakScale] "Houston, we have a Problem!" about Missing DLLs was displayed

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
9 minutes ago, kerbmario said:

how about tantares/LV/SP support?

The problem with supporting Tantares is that there's something different on their part config files that deviates from how KSP do things usually.

I will need a lot of time to figure out what's happening, time that I don't have available for now.

I explain things a bit further on this post:

 

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...