Jump to content

Kerbal Konstruct doesn't work with RSS 1.8.1


Firecowbruh
 Share

Recommended Posts

I don't know why but Kerbal Konstruct don't work in my KSP RSS in 1.8.1...  The kerbal konstuct logo show up but when I do Ctrl+K nothings append.

Can someone tell me what to do :/?  I already tried to change KK version but that don't change anythings.

Edited by Firecowbruh
Link to comment
Share on other sites

On 7/1/2020 at 4:54 PM, Firecowbruh said:

I don't know why but Kerbal Konstruct don't work in my KSP RSS in 1.8.1...  The kerbal konstuct logo show up but when I do Ctrl+K nothings append.

Can someone tell me what to do :/?  I already tried to change KK version but that don't change anythings.

1.8.1/RSS/Konstructs definitely works. I made a mod that adds 600 runways around the world.

try removing any additional KK packs, particularly those that add new bases.

those bases are targeted to Kerbin, not Earth, and could cause problems.

 

 

Edited by Nightside
Link to comment
Share on other sites

On 7/6/2020 at 6:13 AM, Nightside said:

1.8.1/RSS/Konstructs definitely works. I made a mod that adds 600 runways around the world.

try removing any additional KK packs, particularly those that add new bases.

those bases are targeted to Kerbinside, not Earth, and could cause problems.

 

 

Ok I gonna try that thanks !

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...