XLjedi

Admin Building Helipad

Recommended Posts

The "H" and yellow markings on my Admin Building helipad are missing now.  The VAB helipads appear to be fine.  

Anyone else notice this?   ...or is it just a glitch in my install?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Hi, XLjedi! I do. Are you sure that the "H" was there? But I have a problem itstalling your crafts from kerbalx hangar. The game notifies about unknown details. Could you tell me why, please? They're so good. :D

Edited by Clay Kerman

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't played on 1.10.1, but I'm absolutely sure that there's an H on the administration building in 1.9.1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

My helipad looks like this right now...  for some reason?

AdminHelipad.png

As for my craft, which one gives the unknown details message? ...and what version of the game are you running?

I only recently updated my two helos for the latest 1.10.1 version.  The aerodynamics must've been tweaked a bit for 1.10.1.  I was getting a slight roll to the left on my smaller helo that I had to counter with a bit of elevator trim, and the top speed seems to have improved by 5 m/s.  Could be the higher speed caused roll to become evident that I didn't see previously.

Edited by XLjedi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naaah. I've got the "H".

3 minutes ago, XLjedi said:

Моя вертолетная площадка сейчас выглядит так ... по какой-то причине?

AdminHelipad.png

Что касается моего ремесла, которое дает сообщение о неизвестных деталях? 

Я только недавно обновил свои два helos для последней версии 1.10.1. Аэродинамика, должно быть, была немного подправлена для 1.10.1. На моем меньшем вертолете я получал небольшой крен влево, который мне приходилось преодолевать с помощью немного лифта, и максимальная скорость, кажется, улучшилась на 5 м / с. Может быть, из-за более высокой скорости бросок стал очевидным, чего я раньше не видел.

 

 

 

Interesting... Ok, I'll check the crafts, thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I'm still having this problem. The vessel is incompatible. The missing part is something like "Docking node named".;.; I've checked the vessel for 1.10.1. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which vessel is it?  ...all of them?

I think in one of the updates they adjusted a docking node or something and I may still have access to the old part name, but if you only installed recently you may not have the older version of the part.  I will go thru and see if I can locate which craft might have the deprecated ports.  ...but if there is one you'd like me to look at first, let me know.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.