• 0
maddog59

MechJeb2 not appearing for one vehicle

Question

I used MechJeb2 last night on a vehicle I landed on the Mun; this morning the MechJeb2 menu isn't appearing anywhere for that one vehicle. It appears as normal for other vehicles in the same game, as well as the VAB/SPH, and in the default game. I've tried restarting KSP as well as reinstalling MechJeb2. The only settings I've changed between sessions was some EVA controls, and that was only impacting kerbals on EVA (duh). So what did I set for that vehicle that's hidden MJ from me altogether, just for that vehicle, and how do I undo it? :-/ 

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Possibly an issue with the save file; find another craft in the save file and copy+paste all MechJeb’s stuff to the one that is having problems and it might work again.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
22 hours ago, maddog59 said:

his morning the MechJeb2 menu isn't appearing anywhere for that one vehicle

When you righ-click a command pod or probe core on that craft, does the window have a "MechJeb enabled/disabled" button or none at all?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
7 hours ago, HansAcker said:

When you righ-click a command pod or probe core on that craft, does the window have a "MechJeb enabled/disabled" button or none at all?

Aaaaargh! It was disabled ... so of course as soon as I enabled it life was grand and glorious again. Thank you!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.