Jump to content

Motor keeps spinning crew cabin instead of ring


Recommended Posts

So I'm working on a ringed space station with 3 segments, the second segment houses the ring and the storage part of the station, my problem is I want the ring to spin but it keeps spinning the storage thing instead of the ring, when I flip the motor around it still spins the storage thing even if I move the ring to the other side of the motor, note that I'm using the method Matt Lowne showed in a video of his with the 36 symetry glitch. I don't know if I have the ring strutted together in the wrong area or the motor is just messed up.

Link to post
Share on other sites

Sorry, I meant close ups of the rotor assembly. :) 

Are you using a fairing base to provide attachment points? I do that as well, but you have to be really careful about exactly which nodes are getting attached. 

Link to post
Share on other sites

It's hard to see what's happening there. My suggestion would be to strip everything away until the rotor is bare, move it between attachment nodes until it's rotating the way you want, and then re-attach the stuff to it. 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...