Jump to content
  • 0

TWR different on launchpad than in VAB


Question

I'm using Kerbal Engineer.  I don't know if this is a bug or I am not considering something, but I've noticed that my TWR in the VAB is different than on the launch pad.   I had always assumed that the TWR in KE was accouting for the above stages. Is this not the case?

This is the same rocket:  left on pad, right in VAB

N7ZZH9T.png

Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 3

It's showing atmospheric versus vacuum TWR. In-flight, KER will always show the TWR in your current situation, while in the VAB, you need to toggle it by pressing the Atmospheric  button.

Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Empiro said:

It's showing atmospheric versus vacuum TWR. In-flight, KER will always show the TWR in your current situation, while in the VAB, you need to toggle it by pressing the Atmospheric  button.

Thank you. I figured it was user error, but was not sure what I was missing.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...