Jump to content
  • 0

I think a mod is causing the console to display NOTHING, It loads, But nothing is happening in the console.


The Everyday Kerbonaut
 Share

Question

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Not to sound rude, but asking for help and telling people they need to research several mods that might be causing a random problem before you’ll post a basic requirement for support isn’t going to get you much help on here TBH.

If you post your mod list it gives us something to go on (although MK2POD_IVA sounds like it relates to the stock internal view for the Mk2 pod so may be a whole range of other possibilities).

Link to comment
Share on other sites

  • 0

As @Cheesecake mentioned, this thread has been moved to Tech Support Modded, and the suggested READ FIRST is a good place to start when requesting help.

Telling us something isn't happening, then saying we need to do the research for you before responding doesn't really help us figure out the problem.  We don't have access to your computer, so we have no idea what could be going on.    We're not psychic.  :D

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...