Jump to content
  • 0

No lights or view inside Command Center Dome


Question

Not sure what I'm doing wrong with this part, but when I launch a vehicle with this there's no view from inside. All I get is a black screen. And if I turn on the lights, nothing happens either. I thought maybe the generator had something to do with it, but activating it doesn't change anything. There's plenty of electric and megajoules available. So what am I missing? 

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Not sure what the command centre dome is but sounds like an issue with the IVA image not an in game problem (ie no lights on). Maybe it shares it with something else that isn’t there anymore? Or the IVA image is just a placeholder with blank (or black in this case) contents as a “tbc” for the future.

Edited by FruitGoose
Link to post
Share on other sites
  • 0
On 4/18/2021 at 2:27 AM, FruitGoose said:

Not sure what the command centre dome is but sounds like an issue with the IVA image not an in game problem (ie no lights on). Maybe it shares it with something else that isn’t there anymore? Or the IVA image is just a placeholder with blank (or black in this case) contents as a “tbc” for the future.

It showed up as a part when I loaded the 'Extended' mode, that has the various generators, reactors, Alecubrie (sp?) drive, and so on. 

Link to post
Share on other sites
  • 0
13 hours ago, maddog59 said:

It showed up as a part when I loaded the 'Extended' mode, that has the various generators, reactors, Alecubrie (sp?) drive, and so on. 

Hmm I’ve no idea, not sure what extended mode is? The only Alcubierre drive I’ve seen is the one Roverdude made as a mod. The reactors and stuff also sound like one of his USI mods as well but can’t remember the name. 

Link to post
Share on other sites
  • 0
5 hours ago, FruitGoose said:

Hmm I’ve no idea, not sure what extended mode is? The only Alcubierre drive I’ve seen is the one Roverdude made as a mod. The reactors and stuff also sound like one of his USI mods as well but can’t remember the name. 

Sorry, I was in a bit of a rush, should've taken the time to get the names right. What I meant was the KSP Interstellar Extended mod. And I just realized that this question ended up  in the general tech support (modded installs) forum instead of the KSPIE support forum.  In the words of that revered philosopher Bill the Cat: "Ack!" I'll repost there....  

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...