Jump to content
  • 0

why am i not getting messages for this monolith?


Question

hYYiNlw.png

I am on a tour to find all the green monoliths. I found the monoliths at eve and gilly, and for each one I got a message. Now I reached the one at moho, and i got no message.

Why is that?

multiple possibilities

- i have no techs left to discover; not even the two "fake" techs that i'm told are placeholders

- i have no communication. but i also waited long enough for the main ship to pass overhead and give me back communication, and still no message. then again, maybe it only checks when i enter in range of the monolith, and this was not the case?

- something else went wrong.

Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I’ve seen green monoliths not be ‘discovered’ even when I had a Kerbal standing on top of them. It might just be a game glitch, or you might not have anything left to unlock in the tech tree.

Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, jimmymcgoochie said:

I’ve seen green monoliths not be ‘discovered’ even when I had a Kerbal standing on top of them. It might just be a game glitch, or you might not have anything left to unlock in the tech tree.

so, you are saying it is supposed to not give a message if i have no techs to discover?

because i wrote that's exactly the case here

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...