Jump to content
  • 0

Waterfall mod is not showing up in game


Kerbal2205
 Share

Question

8 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
5 hours ago, Orang said:

doesnt for me either, but it shows up as just a blank editor

i installed the plumes but it just shows nothing

More details please- screenshots of your GameData folder and in game would help, as would log files:

Did you correctly install the right Waterfall configs? There are stock waterfall effects for stock parts which I've linked to earlier in this thread, and separate configs if you're using Restock called WaterfallRestock; both of these are separate to the base Waterfall mod itself which much like EVE requires a config to apply its effects.

Link to comment
Share on other sites

  • 0
On 7/29/2021 at 12:16 AM, Kerbal2205 said:

unknown.png

 

 

So I have to move only that into gamedata or do more?

 

On 10/10/2021 at 12:17 AM, Orang said:

doesnt for me either, but it shows up as just a blank editor

i installed the plumes but it just shows nothing

Don't take the configurations out of the main folder, simply put the "StockWaterfallEffects" folder into your GameData folder :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...