Jump to content
  • 0

Resource Overlay Not Showing


xlliminalityx
 Share

Question

I have used the M700 Survey Scanner over Minmus, gotten the resource overlay to show, and gotten a mining vessel into minmus' orbit. Now that its there, I cant see anything in the resource overlay. When I have Minmus selected as focus and open the planet cutaway tab I see the ore percentage in the tab, but it wont show the concentration map overlayed on the moon. I have the cutoff set to 0%, but no matter what it is set at nothing shows. The scanner is no longer in orbit, could that be the problem? Or do I need the surface scanner on my mining vessel? I have full signal strength, full power, and am sitting in a polar orbit under 55km. Any ideas on why I cant see anything?

Thanks!

Edited by xlliminalityx
Link to comment
Share on other sites

2 answers to this question

Recommended Posts

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...