Jump to content
  • 0

Rocket won't stage even when staging unlocked


isdi0
 Share

Question

Hi, I've been trying to make a KSP Cinematic, and I built a space shuttle for this purpose, and for some reason, in the editor the stages are all fine, but when I go to launch it, the staging all combines into one single stage. Additionally, the stage light is off, but I still can't stage, even after fixing the staging. My mod list is here, I have no idea what's causing the problem, but I really don't want to uninstall and reinstall every mod one by one to find the problem, as it would take ages to do so. In addition, I have a _patches folder with one single patch, aptly named engine_startup.cfg, it's a very simple script which makes engines have a realistic warmup process. Also, I have a couple of manually installed mods, the only ones I used on this craft are reDIRECT and SOCK, along with SOCKrecolored and SOCKrepainted. I'm pretty sure it's a problem with the craft, as other craft work perfectly fine, I launched a small test rocket, it worked fine.

KSP.log file

Edit: So I figured out the source of the problem, it's Modular Launch Pads. I have no idea how MLP is causing this problem, but it is.

Edited by isdi0
found source of problem
Link to comment
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

OK, so I think I might or might not have tracked it down to one error:

[ERR 12:22:05.812] [AssemblyLoader] Exception when getting assembly attributes: Exception of type 'System.Reflection.ReflectionTypeLoadException' was thrown.

Additional information about this exception:

 System.TypeLoadException: Could not load type of field 'MuMech.MathJ.Utils:DoublePool' (1) due to: Could not load file or assembly 'System.Buffers, Version=4.0.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=cc7b13ffcd2ddd51' or one of its dependencies. assembly:System.Buffers, Version=4.0.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=cc7b13ffcd2ddd51 type:<unknown type> member:(null) signature:<none>

Before that, there's also this error:

[ERR 12:22:05.521] [ERROR] [Part benjee10.shuttle.forwardFuselage] [ModuleB9PartSwitch 'name'] Cannot reassign cube weights: had 6 cubes before but now have 12

Does anyone know what either of these mean?

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...