Jump to content

Merging stock part


UbioZur
 Share

Recommended Posts

Hi,

Following the live stream of Yargnit (http://www.twitch.tv/ksptv/b/423657466, around minute 42 and after), I have decided to merge some of the parts I always put together to be able to keep my part count low and see if my fps increase.

It does work perfectly if I add my merged part into gamedata/Squad/Parts. Obviously I would prefer to use it as a gametada/MergedPart/Parts. And this does not work.

I guess it's because it doesn't reconize the path model=Squad/Parts/....

Apart from duplicating all the models, any idea how it could be done?

Here is my .cfg if you want to give it a try.

PART
{
name = structuralPanel3
module = Part
author = UbioZur

MODEL
{
model=Squad/Parts/Structural/structuralPanel2/model
position = 1.0, 0.0, 1.0
scale = 1.0, 1.0, 1.0
rotation = 0, 0, 0
}
MODEL
{
model=Squad/Parts/Structural/structuralPanel2/model
position = -1.0, 0.0, -1.0
scale = 1.0, 1.0, 1.0
rotation = 0, 0, 0
}
MODEL
{
model=Squad/Parts/Structural/structuralPanel2/model
position = 1.0, 0.0, -1.0
scale = 1.0, 1.0, 1.0
rotation = 0, 0, 0
}
MODEL
{
model=Squad/Parts/Structural/structuralPanel2/model
position = -1.0, 0.0, 1.0
scale = 1.0, 1.0, 1.0
rotation = 0, 0, 0
}


rescaleFactor = 1

// node_stack_right = 2, 0, 0, -1, 0, 0, 0
// node_stack_left = -2, 0, 0, 1, 0, 0, 0

// node_stack_back = 0, 0, 2, 0, 0,-1, 0
// node_stack_front = 0, 0,-2, 0, 0, 1, 0

node_stack_top = 0, 0.0275, 0, 0,-1, 0, 0
node_stack_bottom = 0,-0.0275, 0, 0, 1, 0, 0

// node_attach = 0,-0.045, 0, 0, -1, 0, 0
node_attach = -2, 0, 0, -1, 0, 0, 0

cost = 400
category = Structural
subcategory = 0
title = M-4x4 Structural Panel
manufacturer = Dinkelstein Kerman's Construction Emporium
description = Four M-2x2 have been arranged in a 2x2 layout

for this part, then stuck together with super glue.
attachRules = 1,1,1,1,1

// --- standard part parameters ---
mass = 1.2
dragModelType = default
maximum_drag = 0.2
minimum_drag = 0.2
angularDrag = 1
crashTolerance = 80
breakingForce = 200
breakingTorque = 200
maxTemp = 3200
fuelCrossFeed = False
}

Thanks in advance,

Link to comment
Share on other sites

I have no idea what I have done but it's now working, it must have been a error on a path.

In the log file it said it couldn't load the model ''.

So discard that post. But still do watch the stream as I thinkit's very usefull to merge those items.

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...