Jump to content

Magyar Kerbal Rajongck


icram

Recommended Posts

Mégis mi milyen hibaüzenetbe botlasz azzal a nemzetközi űrállomással? Az egy alfa tesztes cucc - a hibajegyzéknek még a hosszától is lúdbörzödtem.

Nem kapok semmit csak az allap iss vázát nem tudom meg nyitni de már utána olvastam hogy a mir sas modult már nem lehet meg szerezni csináltak újat és igy már működik + egy kicsit majd meg kell mokolni a cfg fájlokat hogy lehessen használni carier módban :) Ha majd kell akkor szólj

Link to comment
Share on other sites

Mégis mi milyen hibaüzenetbe botlasz azzal a nemzetközi űrállomással? Az egy alfa tesztes cucc - a hibajegyzéknek még a hosszától is lúdbörzödtem.

Már meg van oldva de még egy kicsit kell a cfg fáljlokon modositanom hogy lehesen használni carieer modban :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

@ jmiki8 - ha véletlenül erre jársz:

Most pakolom össze a zászlól címszót a Wikin,gondoltam csatolok oda néhány "magyar(os) zászlót" az esetleges olvasóknak-játékoskonak. A te rubikos zászlódat is odatenném. Megengeded?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hellosztok!

Időközben megvásároltam a játékot, és bár egyenlőre csak repülőket építgetek lenne egy kérdésem, a mentés rendszer hogyan működik?

Tehát amennyire értem, mondjuk elkezdtem egy küldetést, repkedek valamerre majd nyomtam egy gyorsmentést, mert ki akartam lépni a játékból. Amikor visszatöltöm a játékot akkor még a küldetés megkezdése előtti állapotot kapom vissza illetve azt amikor már a kifutón vagyok de még nem kezdtem el a repülést, majd ha ekkor nyomok egy gyorstöltést akkor visszatölti a már megkezdett játékállásomat.

Ez így teljesen normális? És mi van ha a gyorstöltés előtt kezdek egy másik küldetést gondolom, ha akkor gyorsmentek akkor az felülírja a korábbit, tehát vigyázni kell a gyorsmentés használatával. A régebbi videókon még láttam az automentés funkciót is az mostmár nincsen?

Szóval kérhetnék egy átfogó leírást a mentés rendszerről, neten sem igen találtam ilyesmit.

Egyébként én is gondolkodtam, hogy wikit lehetne fordítgatni magyarra, de az az igazság, hogy úgyis mindenki angolul olvassa szerintem. Talán majd ha elkészül a jaték több laikus lesz, akik igényelnék a magyar leírásokat.

Link to comment
Share on other sites

No, azt hitem már csak én tolom ezt a játékot ebben az országban.

"A gyakori kérdésekből" hadd idézzek neked, ez szépen magyarul (meg még néhány más nyelven) ott van a wikin:

"- Miért nem tudom gyorsítani az időt, illetve elmenteni a játékot?

Ez esetben ellenőrizd:

A gázadagolás nem 0%-on van. Nyomd le az X billentyűt, hogy azonnal 0%-ra állítsa a szintet.

A hajód túl gyorsan pörög.

A légkörben repülsz.

A felszínen haladsz.

A hajód megsemmisült. (bocs. megint) "

a kiegészítők kis listájában meg találsz egy ilyesmit (csak a magyarban, az angol nyelvűbe még nem volt hangulatom visszafordítani):

"Multiple Saves (0.24) - Ez a kiegészítő lehetővé teszi egy adott játszmán belül a többszöri mentést és betöltést. Már nem támogatott, de még mindig működik. "

No szóval annyi, hogy akkor lehet menteni, ha nyugalomban van az eszköz, azaz áll a felszínen, vagy sodródik az űrben. Azaz hiába nyomogattad a gyors-mentést, az valójában nem mentett a repülés közben...

Az utóbbi kiegészítő pedig küldetés közben is használható, és több különböző néven képes "gyors-menteni" és betölteni.

Különben meg az angol változat gyakran teli van olyan hülyeségekkel, elavult infókkal, amit nem fordítottam szó-szerint, és lusta voltam már kijavítani az angol cikkben. Sok cikknél kibővítettem a magyar nyelvű tartalmat, illetve volt egy cikk, amit fontosnak találtam és oroszról fordítottam - a mai napig nincs angol változat (feltételezem, majd azt is én írom meg majd a végén...)

Edited by NWM
Link to comment
Share on other sites

Hali!

Az az igazság, hogy a fent beírt leírást megtaláltam angolul, de amit én leírtam azt tapasztaltam, tehát repültem a légkörben nem nulla tolóerővel és úgy mentettem egy gyorsat. És vissza is tudtam tölteni ezt az állást. Tehét feltételezem ez a leírás még korábbi verziókra vonatkozhatott. Mondjuk ez így elég különös, hogy változott a mentés rendszer de a veterán játékosok még mindig a korábbi múködés szerint játszanak, gondolom ezek szerint te sosem próbáltál menteni légköri repülés alatt mert azt hitted hogy nem működne.

Úgy látszik érdemes pár küldetést csak arra szánni, hogy a mentésekkel kísérletezzen az ember. Remélem sikerül egy kicsit jobban kiismernem a dolgot.

Egyébként nem használok modokat, abban bízok hogy a végső verzióban az igényes modok ötleteit úgyis átveszik majd.

Ha lehet hinni a pletykáknak a következő frissítésben már lesznek újdonságok a repüléssel kapcsolatban.

Nekem a szárnyak dölésszöge okoz még fejfájást valamint az hogy a szárnyak milyen magasságban vannak elhelyezve a törzsön (konkrétan nem értem, hogy ezek hogyan befolyásolják az aerodinamikát)

Az űrrepüléstől még messze vagyok, egyenlőre inkább élvezem a sima repkedést...

Link to comment
Share on other sites

Ãœdv!

Tényleg nem próbáltam a gyorsmentést mostanság, és tényleg működik. No ez egy jó példa, hogy a wikin gyakran elavult és téves dolgok vannak. Sok dolgot letesztelek a fordítás közben, de nem mindent, mert akkor alig haladnék (pl. a beállítások cikk még valami régi változaton alapult, úgyhogy a magyar változat után szinte újraírhattam az angolt is), majd javítom.

A bővítmények terén én is csak a realizmus (FAR,DRE) és a GUI kiegészítőket (KAC) használok.

A natív módban majdhogynem annyiban merül ki az egész, hogy a tömegközéppont az emeléspont előtt legyen egy picivel (A FAR-hoz képest nulla kihívás). Mondjuk egy srác csinált egy gyorstalpalót (angolul) két méretes jpg-ben, de a linkjét nem találom a fórumon. Mondjuk én lementettem magamnak a későbbi wikiszerkesztéshez... (ha van címed, áttolhatom neked).

Link to comment
Share on other sites

Azt hiszem tudom melyik képre gondolsz :) Nekem is le van mentve de már nem emlékszem hogy erről is van-e szó benne. A tömeg középpontokról meg a szárny alakjaira emlékszem. Holnap majd megnézem, bár én úgy emlékszem nekem csak egy jó hosszú kép van meg. Van neki folytatása is?

Azért örülök, hogy fejlődtek a mentési lehetőségek, mert nem örültem volna ha odaveszik a már megkezdett repülésem. Persze ez csak a kezdők szerencséje volt, nekem még sokmindent kell tanulnom.

Ezeknek a modoknak utána nézek majd.

Link to comment
Share on other sites

A DRE mondjuk nem forgatja fel a leltárt, a Kerbinre simán vissza lehet térni alacsony szögben hőpajzsok nélkül, viszont az Eve esetén már nem lehet megúszni. Ugyanígy a Jool esetén is ovatosabban kell fékezni, ha nem akrja, hogy odakozmáljon a legénység...

A FAR-nak meg van egy soft változata a NEAR, mert a FAR-t sokan nehéznek találják. Mondjuk szerintem nem is maga a FAR a nehéz, hanem azt elviselni, hogy egyrészt a fejelesztők is folyton variálnak a tömeggel, másrészt a FAR is megállás nélkül változik, aminek hála a nagyon kihegyezett (400 tonnás tartályrepülőgép) repcsiket megállás nélkül újrakiegyensúlyozhatja az ember.

Link to comment
Share on other sites

Hát a légkörbelépéskori melegedést már én is várom az eredeti játékba. Remélem a modokból kitapasztalják, hogy hogyan kéne megvalósítaniuk.

Habár most bejelentették, hogy lesznek nehézségi beállítások, szóval aki akarja ki is kapcsolhatja majd a realizmust.

Viszont ami jó hír, hogy a legutóbbi blogbejegyzésben elejtették, hogy azért a valódi fejlesztések sokkal előrébb járnak, mint a kiadott verziók, szóval lassan közeledünk már a kész játékhoz.

Egyébként eddig orbiter 2010-el szórakoztam, ahhoz képest a KSC tényleg csak mókázás:)

Link to comment
Share on other sites

No, megint variáltak dolgokon!

Mondjuk én helyből úgy írtam át a wikit, hogy az a realizmus növelésével se menjen a moslékosba. Az angol eredeti leírással a DRE esetén szétégne a visszatéréskor a kapszula. Azóta az angolt is javítottam.

Mondjuk én nem estem hanyadt az új kiadásoktól. Az újabb alkatrészek nagy része ratyi egy valami. A tömegtelen alkatrészektől egyenesen hányingerem van.

A FAR-nál meg rájöttem mi a hézag - drasztikusan lecsökkent a szuperszonikus tartományban a felhajtóerő. No építgetek, de arra egyenlőre lövésem sincs, hogy a 400 tonnást hogyan varázsoljam újra könnyen-hatékonyan használhatóvá...

Link to comment
Share on other sites

Egyébként amikor jönnek a hírek, hogy az új frissítésben milyen újdonságok lesznek, akkor nem veszi el a kedvetek egy kicsit, a mostani verziótól. Én most nagyon ezt érzem...

Link to comment
Share on other sites

Nos, nem tagadom, hogy nem éreztem már hasonlóan. Volt szerepe benne, hogy a játszadozás helyett nekiláttam a Wikit szerkeszteni, hogy addig is teljen az idő... (A fő ok a munkanélküliség elviselése volt - 100. állásajánlatra elmenni, és beállni 100.-iknak a sorba ahol egyetlen munkahely van szabadon, és közben egyre kevesebb "fund" van a zsebedben - nos kívánom ezt a frusztráló érzést minden mágnásnak, politikusnak és egyéb főférgeknek, akiktől Vlagyimir Iljics bölcs tanácsa ellenére sem szabadult meg ez az égitest).

De nézd a másik oldalát - régebben mondjuk kéthavonta dobták ki az új főverziót, míg a 0.23 és a 0.24 közt már közelítőleg egy év telt el. És az újdonságok színvonala: nos használat szempontjából nem egy privát-bővítmény többet dob a játékélményen, mint a két kiadás közti különbség. Kifejezetten kíváncsi leszek hogy a most beharangozott rakterek hogy fognak működni - hogy oldják meg, hogy a raktérajtók ne roppantsanak össze mindent, vagy hogy ne lehessen azok felületére minden marhaságot rakodni (és nem úgy, hogy a nem mozgó felületekre se lehessen rakodni).

Részemről amíg elérem, hogy a 400 tonnás (a többit már hellyel közzel kikalapáltam) is 25km felett tudjon rakétára váltani, addig is elmegy még elég sok idő...

Link to comment
Share on other sites

Hát a munkanélküliség nálam is meg volt jó ideig. De aztán amikor már rosszabb nem lehet akkor többnyire javulni szoktak a dolgok.

Én nem csak ezeket a raktereket várom igazából, de ezek is sokat dobnak majd mondjuk orbitális pályán való építgetéshez. (nem mintha nekem nagy rutinom lenne ilyesmiben, de majd idővel) Habár az igazi űrsiklók nagy anyagi csőd volt valójában, gondolom KSC-ben meg lehet majd költséghatékonyra is építeni őket.

Link to comment
Share on other sites

Az igazság az, hogy most is munkanélküli vagyok, csak már van megbízható "napszámoshelyem". Megélni kevés, éhenhalni sok...

Nos az SSTO+raktér némileg nehézkesen használható, ha hardcoreban nyomod - azaz újratankolsz meg minden. Ugyanis a raktérmek a súlypont környékén a helye, hogy kirakodás után se boruljon az egyensúly, tartályoknak szintén súlypontjának szintén. A vége mindig egy kettÅ‘s törzsű valami lesz, akkor meg minek kinozná az ember magát az ember a méretet megszabó, a berakodást gátoló raktérrel? No mindegy, nekem csak egy kissebb kettÅ‘s törzsűm van, műholdtelepítésre, szenzorcsonmagok fel és leszállítására. A kisebb modulokat, eszközöket, (max 25t) egy kétfokotzatú, teljesen újrahasznosítható (!) hordozóeszközkészlettel (hordozóeszköz: no ezt is ma írtam meg a wikiben - még nincs angolul! hi-hi-hi!), a hajtóanyagot meg az SSTO repcsik winnék fel. Sajnos most csak a 95 tonnás 2 jumbós tudtammég csak kikalapálni (most olyan 75%-ot (1,5 jumbonyit) juttat pályára, az elviselhetÅ‘). A 9 jumbis sajnos 20km-ig sem jut. ÃÂzekre kell szednem, pedig olyan szép volt... A bolygóközi expediciós vontatómba gyorsítókkal együtt majd 10 jumbonyit kell betankolni - ez a 400 tonnás monstrum 2 fordulóból telenyomta. Szóval lenne potencia az űrrepülÅ‘kben.

A Buran+Energia2 nyereséges lehetne most is, csak ugye a Szovjetúnió széthullásával, maradt az amerikai technológia, amibe minden szokott lenni, csak az ésszerűséget és a célszerűséget kerülik el messzről...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Helló! Elég inaktív vagyok mostanság, de lassan végzek a vizsgáimmal, és több időm lesz a KSP-re. :)

Mi a véleményetek a 0.90-ről? Nekem nagyon tetszik.

Egy problémám azért van az Mk3-as rendszer alkatrészeivel: túl nehezek (bár így is a legjobb utas,üzemanyag/saját tömeg arányokkal rendelkeznek), emiatt nem könnyű az ilyen rendszerű SSTO-űrrepülÅ‘khoz megfelelÅ‘ szárnyakat építeni (nekem FAR-ban és alap KSP-ben se sikerül). ÃÂgy nálam az Mk3-as rakterek fÅ‘ként űrsiklókba kerülnek, vagy a rakétával felküldött cuccok áramvonalas burkolataként használom Å‘ket (esetleg hagyományos repülÅ‘khöz, ha unatkozom :) ).

Zavaró még, hogy az ilyen nehéz (űr)repülőknél már komoly tervezést igényel a megfelelő futómű megépítése, ami nem szemetszúróan ronda/unrealisztikus.

Sikerült valakinek működő egylépcsős (és hasznos) Mk3 űrrepülőt építenie?

Edited by jmiki8
Link to comment
Share on other sites

A 0.90 Az elbalanszírozás csúcsa:

A leghatékonyabb rakéta egy keménykötésű repülőgéptörzsből készül? A kisebb egykomponensű hajtóanyag tartályokat még röhejesebben túltölteni hajtóanyaggal (úgy 3x annyival, mint amit a mérete igazolna)? - vazze, hát a kabinban lévő is vastagon elég a dokkoláshoz?

Nem lehet használni a cselekvéscsoportokat a végjátékig? Milyen egyéb hülye megkötés lesz még?

Nehézségi szint - csak árak. Ha nehéz szinten játszol, akkor tudományos kísérletek feleslegesek, meg az űrrepülés is. Mire összetesztelgeted és terep-felméred a stexet az űrközpont felfejlesztésére, addig annyi tudománypont jön össze, hogy kapásból meglesznek a tudománycsomók is. Holdprogram? - egy filléres tesztrepülés többet fizet!

Mióta kijöttek a gyönyörű új szárnyak, azóta nem lehet komolyabb repcsit építeni, ugyanis kvázi lehetetlen összekötőkkel kellően megerősíteni azokat. A futómű csak ráadás.

Az új VAB menü: a szortírozás lemegy, de az építési eszközök már sírva röhögősek.

No felesleges sírni jobb nem lesz. Az ötletadó fórumon lehetne panaszkodni, de azt már rég ellepték a zombik.

No ennyit a 0.90-ről.

Ha megnézed, az egész magyar fórum kihalt, de az általános is zuhan. Talán egy kis politikától felpörögne... (pedig be jó lett volna egy jó kis magyaros kiegészítőfejlesztő társaságot összehozni)

Edited by NWM
Link to comment
Share on other sites

Valóban kihalt a fórum, én is inkább már csak a Space Lounge-ot látogatom. Tele van már a tököm a huszadik ugyanolyan űrsiklóval, hatvannyolcadik hordozórakétával és a kétszázhetvenedik F-14 replikával. Persze lehet gyöngyszemeket találni. A Challanges szekcióban is vagy lelkes 1-2 postos gyerkőcök értelmetlen küldetései vannak, vagy ugyanazok a régi küldetések, amik már 1-2 éve is megvoltak.

A játékban, főleg a karrier módban valóban sok bázikus hülyeség van, azért 1-2 verzió óta csak sandboxban tolom. Az új fícsőrök, mint a lebombázható KSC és a nyitható rakterek szépek, de gyorsan megunhatók. Valóban egyértelmű, hogy a játék csak modokkal lesz teljes, szerencsére a kedvenc moddereim jó korán updateltek 0.90-re. Elképesztő, hogy egyes modok milyen igényesek az alap KSP-hez képest.

Edited by jmiki8
Link to comment
Share on other sites

Az a baj, hogy egyre inkább az alacsonyabb IQ-ra kalibrálják a játékot, vagy legalábbis leginkább nekik szólnak a beújítások. Mennyivel ötletesebbek voltak a sok kis alkatrészből összepakolt szárnyelemrakteres repcsik?

A fórumokon meg aztán az egyszerű lelkek (zombik) teli pofával fütyülik ki azokat az ötleteket, amelyek egy csavart vinnének a történetbe. Elképzelhetetlen, hogy a kommunikáció vagy az életfenntartás nehézségei jobb nehézségi szinteket adnának, mint a bevételek-kiadások szintjének eltolása. Szerintem aki kihívásra vágyva nehéz beállítással kezdene játszani, az inkább távközlési műholdhálózatokkal akarna szöszölni, mint tucatnyi teszt és felmérésberepülést csinálni minden egyes épület-továbbfejlesztéshez.

A kiegészítők egy része belanyhul (KAS), vagy éppen "túlfejlődik", van ami szépen elhal, meg olyan is, ami gordiuszi választ ad néhány gondra. A héját javítják a játéknak, de a lényegi "bázikus hülyeségek" megmaradnak.

Link to comment
Share on other sites

Teljesen igaz amit írsz. Ez tisztára olyan, mint a Lego "evolúciója". 15 éve még nem volt annyi speciális alkatrész mint ma, amiből 3-at összeraksz és van egy tökéletesen kinéző autód. Mindent neked kellett megépíteni, mert ez volt a játék lényege. A KSP-ben is ez a tendencia: régen tök menő dolognak számított, ha tudtál építeni egy Eve oda-vissza űrhajót, ma pedig tök alapnak számít a gigantikus rakétákkal. Már nem az űrhajó megépítése a cél. A játék sokkal inkább egy Tycoon-szerű kapitalizmus-szimulátorra hasonlít, ahol monoton küldetéseket kell teljesíteni, amiért cserébe kaphatsz "egy előre megépített" 3 alkatrészes grand tour űrhajót, és csilivili új hangárakat...

Persze megértem a fejlesztőket. A szimulátorokra nem gerjed a jónép, tökéletes példa erre például a Microsoft Flight, ami egy nagyon béna arcade próbálkozás volt a jól ismert Flight Simulator X után. Megpróbáltak a "profi" szimulátorból Call of Duty/Need for Speed szintű mainstream játékot csinálni. Nem sikerült. Remélem, hogy a KSP nem lesz ilyen.

Edited by jmiki8
Link to comment
Share on other sites

ÃÂh! még vonalban. Én meg be sem néztem a fórumra, miután egy 1000+ hozzászólásos önfényezÅ‘ zombi úgy kioktatott hogy na (szinte fizikai fájdalmat éreztem attól hogy két mondaton belül ellent mondott önmagának, de azóta tudom, hogy 10x elrepülni ugyan azon hely felett tudomány, műszerekkel kimérni valamit meg a takarítók hülyéskedése csinos szerszámokkal).

Bele gondolva milyen fickók vannak, nem is csodálkozom, bár a Legó utóbb évekbeli evolúcióját csak kirakatüvegen keresztül ismerem (hej de rég volt, mikor a teáskannával akartam működtetni a lego-gőzgépemet), mert már egyiknél másiknál már az is csoda, hogy azzal a három lego-alkatrésszel boldogul.

És nem is csak a gigalakatrészekben hülyül a játék - olyan szépen felhízott a fajlagos impulzusa a rakétáknak, hogy na - de akkor minek a légtüske [aerospike], hisz az csak egy nehéz, gyenge és irányítatlan?! Ha tömegárama lenne az állandó a rakétahajtóműveknek és a teljesítménye csökkenne a légnyomással (és nem csak 1 atm nyomásig), még a mostani készlettel is kihívás lenne az Eve. (Mondjuk én legszívesebben léghajózva rajtoltam vissza arról az égitestről.

A bázikus hülyeségekről pedig: te láttál már kiegészítőt a "fizikamentes alkatrészek" kezelésére (azaz növeljék a hajó tömegét)

ui: sok sikert a vizsgákhoz, ha még nem vagy túl rajtuk...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nem tudja valaki, hogyan lehetne ezen a fórumon töröltetni az előbbi spam-rekámot?

No megjelent az 1.0. A Legós törzsfejlődés folytatódott, mára az egykor értelmesebb játékosokat megcélzó játék a hülye-gyerekeket próbálja meghódítani. Mondjuk ezt jól mutatja az új honlap-dizájnjuk, ahol sok görgőzés árán félképernyős ikonra kattintva lehet továbblépni.

Valahogy sikerül a privát kiegészítőket olyan balfasz módra koppintaniuk, hogy na! Hőpajzsok, amelyeknek a borítóhéjára nem lehet létrát rakni. 3,75m fölött semmi védelem. Messze hitványabb mint a DRE. Egy-egy apró jó ötlet, a többi meg hitvány(ított) koppintás innen-onnan.

Az új demo meg: no az meg aztán tökéletes arra, hogy valaki messze elkerülje a Kerbal nevet egy életre. Holdprogram, leszállólábbal, de rövid hajtómű nélkül! De azért ott van az a mihaszna RT-5 a csomagban! Brávó!

Valaki még akar hozzátenni?

Edited by NWM
Link to comment
Share on other sites

Bal-alul, a blog this post meg az add reputation mellett van report post. Reportoltam.

Hát, én kicsit pozitívabb vagyok. Bár nem próbáltam még, csak az aerodinamikát, de az nagyon tetszik. Sokkal érdekesebbek így az ssto-k. Mondjuk hallottam hogy az 1.02ben mégjobban nerfelték, de azt még nem tudtam lehúzni, valami errort írt rá a böngészőm.

Link to comment
Share on other sites

Kösz a pucolást!

Az aero javult az tény (mondjuk nem egy FAR, de a NEAR-t hozza !), sírtak is miatta az egyszeri lelkek - Nem lehet felmenni a 10km fel, aztán 45 fok keletre recepttel! A wikin már fél éve átírtam az egyik cikkben a folytonos elfordulásra (A Kezdjük neki!-ben (az angol is módosítva lett)), de azt nem találják a marhaságok közt. Mondjuk a wiki lassan már két hete vacakol (nincs feltöltés, a képek nem jelennek meg jól!). Vannak benne jó részletek, de valahogy olyan bénán kerül át a játékba a privát kiegészítők nagy része.

Mondok egy példát - a privát kiegészítőben a legénység átcsoportosításnál figyelte a közbeeső alkatrészeket, amire meg bekerült - a kerbálok hajtóanyagtartályon meg rácsos tartókon keresztül is átjutnak a következőbe.

A mellébalanszírozás meg csak fokozódik... ( fúró csak 250kg!)

A Steam meg magától frissít, úgyhogy magamnak mentem a régit - a problémád fonákja. (néhány csinosabb régi alkatrészt át is mentek a saját kis kiegészítőmbe)

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...