ludsoe

[1.2] L-Tech Scientific Industries V4.2

Recommended Posts

In the HullCamera module for the SciCam add in "picdatval = 3.5" Tweak the number around a little until you get the results you want. Also make sure that you arnt taking pictures of nothing, As a picture of say the space center(or a anomaly) should raise the transmission size.

Seems either a recent L-Tech update or KSP 0.24.2 or some combination of both have broken this again. But it was still fixed playing around with the picdatval property to return to proper 70mit transmission size (for "normal" pictures of nothing special)

@PART[hc_scicam]{
@MODULE[HullCamera]
{
picdatval = 70.3
}
}

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seems to have something to do with Skylab, even through i don't have it in my spacecraft.

EDIT: Sorry, Skylab actually gave me problems BEFORE, such as clicking on the load save button not giving me the GUI,.

Reinstalling solved it that time, but not on this one.

When I can reproduce the same errors you get, Ill be able to fix it.

I'm not sure if this is by design, or is just my install but the Radiation sensor doesn't seem to have any 'diminishing returns' - I've been able to get high 30 science readings from the same biome more than once on different visits which gets quite unbalanced quite quickly. Is it supposed to be doing that, or have I just got a clash between mods somewhere.

Does it happen with other science devices from the mod? Last I checked the Radiation sensor shouldn't work like that. Could be a mod conflict, If it is Ill have to rename my experiment for compatibility.

i encountered this every time using ksp 0.24.2 32bit

NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at RenderingManager.AddToPostDrawQueue (Int32 queueSpot, .Callback drawFunction) [0x00000] in <filename unknown>:0

at LTScience.ConfigWindow.Start () [0x00000] in <filename unknown>:0

(Filename: Line: -1)

Mind telling me what you are doing to cause this? I booted up KSP 32-bit and was able to load a craft and use the SkyLab.

Any word on "official" .24.2 compatibility? :P

Ill have a update dedicated to fixing the mod up for 0.24.2 posted after I finish testing all the stuff.

Seems either a recent L-Tech update or KSP 0.24.2 or some combination of both have broken this again. But it was still fixed playing around with the picdatval property to return to proper 70mit transmission size (for "normal" pictures of nothing special)

Well seems adding the configurable data size was a good idea. Ill update the cameras that come with LTech when I finish the next version for my mod.

Share this post


Link to post
Share on other sites

encountered this every time using ksp 0.24.2 32bit

NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object

at RenderingManager.AddToPostDrawQueue (Int32 queueSpot, .Callback drawFunction) [0x00000] in <filename unknown>:0

at LTScience.ConfigWindow.Start () [0x00000] in <filename unknown>:0

(Filename: Line: -1)

i'am not doing anything just loading ksp i get this errors and a lot others pointing to L-Tech button too ill post my outputlog latter this day i didn't even get to unlocking skylab in tech tree

here is the output log https://www.dropbox.com/s/pj2aunse2ecasrq/KSP%200.24.2%20X32%20Output.rar

Edited by dtoxic

Share this post


Link to post
Share on other sites

E0SOFPg.jpg

Happens when I use the "Snap Picture" action via an action group. I assigned it while in flight using Action Groups Extended, since that lets me take a photo instantly without having to wait for signal delay when I use the right-click menu. However when I use the right-click menu I get the proper "This picture is amazing!" message and from that point on clicking the action via AGX also produces the right message. Gotta admit I did transmit that data home just once :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm with the other people hoping for an update. I'm just getting back into KSP, and L-Tech was one of my must-have mods. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

The creator has been off the forums for about two and a half months so possibly.

If I read his license correctly, It looks like his license may allow for others to make modifications and redistribute them?

Share this post


Link to post
Share on other sites
The creator has been off the forums for about two and a half months so possibly.

If I read his license correctly, It looks like his license may allow for others to make modifications and redistribute them?

You can use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or sell copies of the Software as long that you let the people know who the original creator is and publish it with the same license.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Doesn't work, even with a clean install

The basic science parts (camera, radio receiver, and such) seems to be working fine. What I am not sure of is the space station stuff. Have yet to rigorously test it.

I am not much use for modding, but I would love to see this pack updated and maybe even expanded a little. It still offers total unique parts not found in DMagic or Station Science.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It seems to work, but is rough in places. The KSP log shows some errors, but I have no idea what they mean. I think something must have been changed between the last update of this mod, and the current version of KSP.

The cameras generate science, though I think one of the options relates to making screenshots from some other mod, which I don't have.

The radiation detector and the radio receiver both generate science as well. I think the radio receiver is supposed to extend an aerial, but this doesn't work correctly, because it's looking for a model that KSP moved.

The lab seems to generate scientific reports properly, but I think there might be some error with the GUI - it doesn't quite look right, although you can press buttons and get science from it alright.

It mentions an aerobrake in the original post, but I didn't see it ingame, and I saw some errors in KSP's log for it.

I think someone with knowledge of the current version of KSP might be able to update it without too much difficulty, if it's just a case of updating where it looks for Squad's models.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unfortunately, this mod used to be able to take screenshots from the perspective of the attached camera with no additional mods - it's actually one of the biggest things I loved about L-Tech. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now I have 3 weeks vacation I'll try to update this mod. Sorry it took so long but life goes first

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm almost ready with updating this mod, just a few more things to fix

Share this post


Link to post
Share on other sites

*excited noises*

I offer encouragement.

I'd offer cookies as well, but you're a bit far away for them to survive the trip.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I fixed the mayor bugs of this mod and will release a unofficial PRE-release tomorrow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.