Jump to content

[1.1.2][1-1-2] May 13-2016 EnvironmentalVisualEnhancements


Recommended Posts

Anybody have the files for the rolling dust storms on Duna?

The link the OP directs me to wants me to install a download manager or some other nonsense.

That link worked for me the other day, look for the grey button.

Link to post
Share on other sites

EnvironmentalVisualEnhancements 7.4 does not work in KSP v0.25.

Do you have any plans to make a version 7.5?

KSP without EnvironmentalVisualEnhancements, is less interesting.

Link to post
Share on other sites
EnvironmentalVisualEnhancements 7.4 does not work in KSP v0.25.

Do you have any plans to make a version 7.5?

KSP without EnvironmentalVisualEnhancements, is less interesting.

I'm playing 0.25 with 7-4, absolutely no problem. :confused:

Link to post
Share on other sites
EnvironmentalVisualEnhancements 7.4 does not work in KSP v0.25.

Do you have any plans to make a version 7.5?

KSP without EnvironmentalVisualEnhancements, is less interesting.

I'm playing 0.25 with 7-4, absolutely no problem. :confused:

Yip, working fine for me as well.

Link to post
Share on other sites

I'm having a crash when I re-enter the VAB after flying, either through reverting or going via the menu. Here's the relevant part of the log, although it seems to just stop:


[WRN 16:04:09.599] [HighLogic]: =========================== Scene Change : From FLIGHT to EDITOR =====================
[LOG 16:04:09.600] Tac.LifeSupportController[FFD92016][8244.47]: Game scene load requested: EDITOR
[LOG 16:04:09.612] FF: EventObserver:: OnGameSceneLoadRequested: EDITOR current=FLIGHT
[LOG 16:04:11.013] Tac.TacLifeSupport[FFD92018][8244.47]: OnDestroy
[LOG 16:04:11.015] Tac.LifeSupportController[FFD92016][8244.47]: OnDestroy
[LOG 16:04:11.483] [PlanetariumCamera]: Focus: Kerbin
[LOG 16:04:11.492] RemoteTech: SatelliteManager: OnVesselDestroy(ba74b892-0ffd-43db-be75-7978bac91f07, Constellation-1)
[LOG 16:04:11.493] RemoteTech: SatelliteManager: UnregisterProto(ba74b892-0ffd-43db-be75-7978bac91f07)
[LOG 16:04:11.493] RemoteTech: SatelliteManager: OnUnregister(VesselSatellite(Constellation-1, ba74b892-0ffd-43db-be75-7978bac91f07))
[LOG 16:04:11.494] RemoteTech: NetworkManager: SatelliteUnregister(VesselSatellite(Constellation-1, ba74b892-0ffd-43db-be75-7978bac91f07))
[LOG 16:04:11.495] RemoteTech: SatelliteManager: OnVesselDestroy(85224e66-83e0-451b-95d4-88cac78e4c35, Ast. IZU-558)
[LOG 16:04:11.496] RemoteTech: SatelliteManager: UnregisterProto(85224e66-83e0-451b-95d4-88cac78e4c35)
[LOG 16:04:11.499] RemoteTech: SatelliteManager: OnVesselDestroy(eb09bf1a-e57e-4403-9cf6-765637f1e641, Jack Kerman)
[LOG 16:04:11.499] RemoteTech: SatelliteManager: UnregisterProto(eb09bf1a-e57e-4403-9cf6-765637f1e641)
[LOG 16:04:11.500] RemoteTech: SatelliteManager: OnVesselDestroy(3f8f4815-9868-46da-abd4-03c76d67241a, Ast. EOX-077)
[LOG 16:04:11.501] RemoteTech: SatelliteManager: UnregisterProto(3f8f4815-9868-46da-abd4-03c76d67241a)
[LOG 16:04:11.538] RemoteTech: ModuleSPU: OnDestroy
[LOG 16:04:11.538] RemoteTech: FlightComputer: Dispose
[LOG 16:04:11.540] FF: destroying Final Frontier
[LOG 16:04:11.540] FF: storing configuration in E:/KSP_win/KSP_Data/../GameData/FinalFrontier.dat
[LOG 16:04:11.541] FF: storing window positions
[LOG 16:04:11.542] FF: writing 5 window positions
[LOG 16:04:11.623] No Input Locks in effect right now
[WRN 16:04:11.643] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCLaunchPad/LaunchPadMedium/ksp_pad_waterTower registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.672] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCLaunchPad/LaunchPadMedium/ksp_pad_sphereTank registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.678] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCRunway/model_runway_new_v43/runway_light_NW registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.683] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCRunway/model_runway_new_v43/runway_light_NE registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.757] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCLaunchPad/LaunchPadMedium/ksp_pad_cylTank registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.760] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCTrackingStation/dish_array/dish_north registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.761] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCRunway/Section1 registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.763] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCRunway/Section3 registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.764] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCRunway/model_runway_new_v43/runway_light_SW registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.766] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCLaunchPad/LaunchPadMedium/KSCFlagPoleLaunchPad registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list
[WRN 16:04:11.767] [ScenarioDestructibles]: Destructible SpaceCenter/KSCRunway/End27 registered after module was loaded. Adding new instance to protodestructible ref list

Link to post
Share on other sites
EnvironmentalVisualEnhancements 7.4 does not work in KSP v0.25.

Do you have any plans to make a version 7.5?

KSP without EnvironmentalVisualEnhancements, is less interesting.

It absolutely does work. I even fixed my post above showing working city lights with 7-4 in 0.25. While it's a bit dark, you can see some EVE/BA clouds in it...guess I could have turned up the ambient lighting a bit...

Link to post
Share on other sites
It absolutely does work. I even fixed my post above showing working city lights with 7-4 in 0.25. While it's a bit dark, you can see some EVE/BA clouds in it...guess I could have turned up the ambient lighting a bit...

I will try several things.

I might have a corrupt file.

I'll check, step by step, everything to see if I get it to work.

It is clear that the problem is mine.

Link to post
Share on other sites

Hi

I'm sorry if these issues have been posted before, but i tried going back a fair amount of pages and didn't see something like it.

Anyway, when i'm trying to get EVE to work, i get these weird looking results http://imgur.com/a/6W6Cg

Have anybody seen something similar, and knows what causing it? I'm using the 9-2 overhaul posted 2 or 3 pages back, as the 7-4 crashes for me, and this is on 0.25 32bit.

I have somewhere around 10 other mods installed (MKS, Remotetech, Tac, Far, DRE, KAS and a few others), are there any mods that are known to be incompatible with EVE?

Thanks in advance

Link to post
Share on other sites
Hi

I'm sorry if these issues have been posted before, but i tried going back a fair amount of pages and didn't see something like it.

Anyway, when i'm trying to get EVE to work, i get these weird looking results http://imgur.com/a/6W6Cg

Have anybody seen something similar, and knows what causing it? I'm using the 9-2 overhaul posted 2 or 3 pages back, as the 7-4 crashes for me, and this is on 0.25 32bit.

I have somewhere around 10 other mods installed (MKS, Remotetech, Tac, Far, DRE, KAS and a few others), are there any mods that are known to be incompatible with EVE?

Thanks in advance

Looks like it is a memory issue. Stuff like this can happen if you get too close to the memory limit. Check your resource monitor to be sure.

Link to post
Share on other sites
Looks like it is a memory issue. Stuff like this can happen if you get too close to the memory limit. Check your resource monitor to be sure.

Will do that, thanks!

If it is a memory issue, is this compatible with ATM?

EDIT: Scratch that, i just now realized that you're also the author of ATM, so i'm guessing the answer to that is yes :)

Edited by LasseG
Link to post
Share on other sites
I'm experiencing constant CTDs whenever I load my save even when I'm using ATM. Experienced this on both x32 and x64, and I can safely say that it's not caused by a Memory spike. Also lowered my texture settings to default and half-res.

I either crash or can't even load if I have ModuleManager dll loaded. Tested this out many times and it seems to be what is causing it. Once I remove it, I am fine.

Unfortunately, the mods that depend on it don't work.

Link to post
Share on other sites
I'm experiencing constant CTDs whenever I load my save even when I'm using ATM. Experienced this on both x32 and x64, and I can safely say that it's not caused by a Memory spike. Also lowered my texture settings to default and half-res.

ATM has something wrong. I've removed it and EVE works fine now. I've installed it with Better atmospheres 5 (0.25) I'm using KSP 32bit, win 8 64bit, EVE 7-4 (not LR version), BA V5 medium res, and also texture replacer and distant objects.

Link to post
Share on other sites
ATM has something wrong. I've removed it and EVE works fine now. I've installed it with Better atmospheres 5 (0.25) I'm using KSP 32bit, win 8 64bit, EVE 7-4 (not LR version), BA V5 medium res, and also texture replacer and distant objects.

Removed ATM and lowered my settings, but still encountered that nasty CTD. I guess I'm a lost cause :(

Link to post
Share on other sites
Just asking, why do the clouds never end when viewed from Kerbin ground? Are sunny days in the plan?

They do, occur, just fairly rare. Such a long list in the plan, I just want the overhaul branch to work :)

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...