Jump to content

[KSP 1.3] InfiniteDice ICE -Engines, Transmissions, for Atmospheric Vehicles


Recommended Posts

Yeah I finally figured it out. I wasn't engaging the gears. I had tried selecting changing the gears from the popup menu but didn't work for me. As soon as I used the pageup/pagedown hotkeys the gears changed and I was able to mooooove!

Now if only the 64-bit version of ksp was released so my game wouldn't keep crashing from all of the mods, especially when reverting/returning to hangar.

could you help me?

i still couldn't move, even when i go into gear.....

i have the engine running, the transmission in place, gear seems to be changing..... but the it's not running

Link to post
Share on other sites
Are you braking? Tap B.

Also, right click the wheels. The wheels need to have the motors engaged.

yup, not braking, motors on, in 1st gear, engine revving up high.....

but i do notice somthing weid, it's like the tire isn't touching the ground, i could rock my rover back and forth

Link to post
Share on other sites
yup, not braking, motors on, in 1st gear, engine revving up high.....

but i do notice somthing weid, it's like the tire isn't touching the ground, i could rock my rover back and forth

Check your wheel placement. Double check that my included crafts work.

Link to post
Share on other sites

Recompiled the DLL, with minor changes. Haven't tested the mod extensively as I'm on vacation. Post issues as normal to the thread.

There is no need to download the mod all over again, unless you never had it or would like to get a fresh copy, just follow the updated DLL download link in this thread's opening post, and download the updated DLL from my site. Copy over the 0.23.5 DLL/s where needed in the SAME location.

Cheers.

Link to post
Share on other sites

Is there a way to migrate stock wheels to ICE?

EDIT: After quite a bit of time playing with these new wheels, they really need a more realistic amount of grip. I've slid backwards at 10m/s after trying to turn about 10 degrees....

Edited by zack2014
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
Is there a way to migrate stock wheels to ICE?

EDIT: After quite a bit of time playing with these new wheels, they really need a more realistic amount of grip. I've slid backwards at 10m/s after trying to turn about 10 degrees....

There is some challenge in coding all the conditions for dynamic wheel grip. I'll be making a few changes to improve it in the next update. Also a big factor is the suspension setup. If you get horrible traction try adjusting the suspension.

Link to post
Share on other sites
i use the green plane engines br 1's and the over heat even on idle can any one tell my why ?

( first time useing the mod )

Try adding a liquid radiator, it seems that for some reason all engines require liquid radiators to not overheat now.

Link to post
Share on other sites
Is the engine red as if you had your mouse over it but red instead of green? That means you are over-revving the engine and need to throttle down a little bit.

i am not over revving you have the red and the green one i use the green one

my throttle is realy low if i go lower my engine wil fall out but the temp going to 320 in like 4 a 6 sec

Link to post
Share on other sites
i am not over revving you have the red and the green one i use the green one

my throttle is realy low if i go lower my engine wil fall out but the temp going to 320 in like 4 a 6 sec

I'm having issues understanding you, read the user manual. It might help.

Link to post
Share on other sites
I think he's saying that the engine overheats at idle, even with multiple radiators. He's using the green radial engine, and the temp is going to overheat quickly, without increasing throttle.

I know that, but I can't understand his post from 14:01. Really I think he is doing something wrong. He may not be using the updated .dll

Link to post
Share on other sites
thanks zack ( and sorry my english sucks )

Mike i have the .dll file

so i have 2 dll's ( IDiCE.dll and ModuleManager.2.2.0 .dll )

do i need to rename idice dll or is it good how i have it ?

The IDiCe.dll is fine, but it should be in the Plugins folder inside the IDiCEr1 (Which goes inside the GameData folder) folder alone. Not inside GameData where ModuleManager normally is.

Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...