Papa_Joe

[1.4.1] Ship Manifest (Crew, Science, & Resources) - v 5.2.1.0 - 17 Mar 18

Recommended Posts

Go to settings make sure realism mode is off.

Yeah, this turned out to be my issue. I had tried to change this setting last night, but after I saw the immediate changes to the resource options I thought it didn't fix it. When I tried it tonight I noticed it made the remove button appear in the Roster menu.

Thanks for the help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Any new info on SM disappearing from the toolbar? Anyone else experience this?

I've experienced this a few times, haven't tried to replicate yet though. I'm also having an issue with crew transfer where I have to close and reopen the Ship Manifest window each time I transfer a crew member.

Log here.

Second Log.

Edited by nebuchadnezzar

Share this post


Link to post
Share on other sites
Yeah SM is disappearing for me also.

Looks broken

New version released. Stock Toolbar button woes fixed!

Version 0.25.0_3.3.2b - 0.25.0 Interim Release with stock toolbar fix. CLS Highlighting still ini work.

- Bug: When switching vessels in map mode, the stock toolbar would disappear, never to return.

Note: while you may have experienced this issue elsewhere, the bug report above was easily reproducible. the root cause could have been manifested elsewhere during gameplay.

See my OP. Released to Github, Curse, Kerbalstuff.

Enjoy.

Still working CLS highlighting.

Edited by Papa_Joe

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've experienced this a few times, haven't tried to replicate yet though. I'm also having an issue with crew transfer where I have to close and reopen the Ship Manifest window each time I transfer a crew member.

Log here.

Second Log.

Not sure what you were doing from the logs. I see a science transfer going on, and a vessel change... can you provide me steps to reproduce?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Papa_Joe said:
New version released. Stock Toolbar button woes fixed!

Version 0.25.0_3.3.2b - 0.25.0 Interim Release with stock toolbar fix. CLS Highlighting still ini work.

- Bug: When switching vessels in map mode, the stock toolbar would disappear, never to return.

Note: while you may have experienced this issue elsewhere, the bug report above was easily reproducible. the root cause could have been manifested elsewhere during gameplay.

See my OP. Released to Github, Curse, Kerbalstuff.

Enjoy.

Still working CLS highlighting.

Copy that Papa, grabbing it now. It does seem to disappear after close up to map change or maybe a vessel switch. I'll double check

BTW great mod. Love the extra's besides crew transfers. Loading up one of RoverDude's OKS station w/resources and crew is so handy. 20 kerbals and 5000ton of supplies is a [snip] without this little honey.

Edited by Snark
Redacted by moderator

Share this post


Link to post
Share on other sites

There is an issue that persists in latest release:

1. Click SM toolbar button

2. Click science - all related parts will be highlighted and science window will open

3. Click SM toolbar button again - part highlighting will stay. Q: is it working as intended?

4. Click SM toolbar button one more time - SM window will appear with science button already pressed as we left it, but no science window will appear until you click science button twice. Guess this is definitely not working as intended.

Share this post


Link to post
Share on other sites
There is an issue that persists in latest release:

1. Click SM toolbar button

2. Click science - all related parts will be highlighted and science window will open

3. Click SM toolbar button again - part highlighting will stay. Q: is it working as intended?

4. Click SM toolbar button one more time - SM window will appear with science button already pressed as we left it, but no science window will appear until you click science button twice. Guess this is definitely not working as intended.

thanks for the report. I had seen that behavior also.

Agreed. Not working as intended.

I'm working on a complete revision of the highlighting methodology. What I now have working is much more reliable and not prone to weird behavior as before.

I'm going thru end to end testing/debug now and making sure I have it licked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I'm working on a complete revision of the highlighting methodology. What I now have working is much more reliable and not prone to weird behavior as before.

Great news :D And by the way, if possible, please add on/off switch for highlighting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great news :D And by the way, if possible, please add on/off switch for highlighting.

Where would you put that... on the manifest window, or in settings? It is purely aesthetic after all...

Share this post


Link to post
Share on other sites
please add on/off switch for highlighting.

Seconded.

When you want it, its handy. When you don't, it's *really* annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Seconded.

When you want it, its handy. When you don't, it's *really* annoying.

Ive added a setting to turn off highlighting in settings window. Will be with the next release.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Ive added a setting to turn off highlighting in settings window. Will be with the next release.

Thank you for this amazing mod, Papa_Joe.... Do you have an ETA on the next release with the fix for part highlighting?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm having an hard time to tell the difference between this mod and ConnectedLivingSpace, anyone mind explaining me like i'm 5? lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't know if some one already put this in here, but in Ship manifest, i can't move Settings window and the save button is disabled.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How to add crew from roster to vessel while on launchpad? Can't find a button to do this =\

Update: oh, I saw. Realism mode forbid to do so.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I don't know if some one already put this in here, but in Ship manifest, i can't move Settings window and the save button is disabled.

That sounds like your config file is corrupted... I've not seen that issue.

Anyone else seeing this issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites
FYI the current version seems to work fine in 0.90 apart from the debug console popping up occasionally.

More like constantly, but yes, seems to work more or less.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I really need this MOD updated.

Hey all,

I just downloaded 0.90, so I'm going thru the issues now. Kinda why there has been no update yet... I wanted to see what squad broke on me :)

I'll provide an update soon.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.