Sido

[1.0.5] [RELEASE 0.8] Sido's Urania System : 7 new planets and 8 moons !

Recommended Posts

Hello everybody,

Just would like to let you know that this is now in CKAN. It took the CKAN people a little while to sort through some problems (unrelated to this). But I got the email this morning that it was accepted, and I do see it in CKAN

LGG

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello everybody,

Just would like to let you know that this is now in CKAN. It took the CKAN people a little while to sort through some problems (unrelated to this). But I got the email this morning that it was accepted, and I do see it in CKAN

LGG

The testing took some time, but I finished it this weekend and merged it this morning

Share this post


Link to post
Share on other sites
These planets look incredible Sido, awesome job. :)

Thank you, i work a lot for this. Hope you enjoy :kiss:

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you want remove this you can simply delete SUS.cfg and reload your game

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can't figure out why, but every time I try to load the game with this pack in, it crashes just after the loading bar finishes..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can't figure out why, but every time I try to load the game with this pack in, it crashes just after the loading bar finishes..

Does it hangs or crash to desktop?

If it just hangs, that is normal because it is generating the planets

Share this post


Link to post
Share on other sites
Complete CTD. Here's the error text file from the crash report. http://pastebin.com/9kiZecJ7 that'll be up for two weeks. The output log is too big to put on pastebin, I'll find a place to upload it later if it's wanted.

Can you also give me a zip/rar file with the "Logs" folder. you can find this folder in the root directory of KSP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Memory problem. Not the planet pack problem. Use the 64 bit version or the openGl glitch.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well that's interesting and potentially problematic, thank you Sido. I'll just have to hope my other mods will play nicely with yours in 64bit..

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've installed everything I'm pretty sure but or some reason the mod isn't loading any of the planets it is supposed to. is there any way to fix this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.