Jump to content

Activating an animation?


Recommended Posts

Hi, after a day of trying and a lot of googling, I'm hoping someone here can help.

I have created a part in Blender, including an animation.

I have created a new Unity project and imported my part, and can see my imported animation. The single take has been renamed to 'Deploy'

I have attempted to modify my config file with the following code:

MODULE

{

name = ModuleAnimateGeneric

animationName = Deploy

isOneShot = false

startEventGUIName = Deploy

endEventGUIName = Deploy

actionGUIName = Deploy Module

}

In KSP, I can see and use my new part (it's visual representation is at frame 0, which is good), but when I right click it on the launchpad, it says 'Locked' and I have an option of 'Toggle' so I expect I'm doing something horribly wrong :)

Not sure what screenshots or info are needed to troubleshoot, but I can provide any needed

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...