Sign in to follow this  
DMagic

ARM Pack [0.23.5] Mod Compatibility Thread

Recommended Posts

hyperedit does not work and currently have the latest version

I use hyperedit it works fine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tweakable everything and tweakable wheels both work nicely.

Share this post


Link to post
Share on other sites

after ARM update, i'm having EVA'ing on runway/launch pad (or anywhere else) causes instant "bail out" death. I have switched to TAC until update schedule for ECLSS is back on track. I will write a TAC based set of cfg/s to get stff like FASA and Soviet pack converted to TAC for anyone interested. Seeing that TAC now tracks resources of all craft and is more often updated i suggest we all switch over to in untill we can welcome ASMI back to the community after his personal/family issues are happily sorted out. Best of lucjk ASMI i hope that everything works out for the best and wish you the best of luck. (personally i love ECLSS more than TAC, so dont think this is ECLSS hating)

Edit: I can confirm that my KSP email list friends all have ECLSS related errors, its 100% not ARM friendly

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've reinstalled all my mods and everything works as it should. But my parts are really wobbly. I don't know if it's because of the new update or if it's a bug.

My large KW rockets wobble like wet noodles during launch when they where rock solid before. I think it's because of the things Kerbal Joint Reinforcement changed.

I'm going to try and tweak some thing and see if they become sturdier. I'll report back with results.

Share this post


Link to post
Share on other sites
I've reinstalled all my mods and everything works as it should. But my parts are really wobbly. I don't know if it's because of the new update or if it's a bug.

My large KW rockets wobble like wet noodles during launch when they where rock solid before. I think it's because of the things Kerbal Joint Reinforcement changed.

I'm going to try and tweak some thing and see if they become sturdier. I'll report back with results.

This is due to the node size change that squad implemented, check the first post for a link to ferram's post explaining it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vanguard Technologies EVA Parachutes is working fine for me (latest release version).

If you experience problems with parachutes not showing up, make sure you installed the latest version of the plugin and the parachute mod and that you did so correctly (make sure GameData\VNG\parachute\model.mu exists!).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Has it been updated recently? (I probably missed an update if it has)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Following I confirm are working, have not seen any bugs with them (yet)

Final Frontier

Blizzy Toolbar

Kerbal Alarm Clock (with and without new release)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Universe replacer works fine

Navyfish docking alignment indicator working as usual

Romfarer's Lazor docking cam is A'okay

Root part selector works like it's supposed too.

Those are all plugins but still...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kerbal Construction Time has an update specifically for 0.23.5. The first version of the update had a bug that I fixed, the latest version should be working just fine now (well, as good as it was working with 0.23 at least).

Link in my sig, or here: http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/69310-WIP-0-23-5-Kerbal-Construction-Time-PreRelease-4c-%284-1-14%29

Share this post


Link to post
Share on other sites
Universe replacer works fine

Navyfish docking alignment indicator working as usual

Romfarer's Lazor docking cam is A'okay

Root part selector works like it's supposed too.

Those are all plugins but still...

Plugins are the most likely thing to break. (I still have mod parts from .17ish floating around that still work)

Share this post


Link to post
Share on other sites

My spacesuits work ok but have a small issue with a flag possibly appearing on EVA if no jetpack is used. TextureReplacer has all ready been updated and I'm half way through a fix but bug is very minor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

anyone know if the shuttle engine mod is working fine?

edit: i tested it, its alright, but it seems something is messed up a bit

edit#2: working with no issues know!

Edited by manatee321
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't had any issues with it, you are talking about the one by Dtobi right?

Share this post


Link to post
Share on other sites

A lot of mods doesn't have properly sized nodes yet, causes pretty huge differences in how rigid your rocket is if part of the rocket uses proper nodes and part doesn't.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Without Infernal Robotics, KSP life isn't worth living. ;.;

I would tend to agree... I had such plans for my Asteroid Capture missions...

Oh well, I guess they'll need to wait until IR gets updated...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this