Ledenko

K-P0110 - Apollo-like crew module, now with source files included

Recommended Posts

Is it just me, or is the Curse download link not working?

Nope, just tried it.

404

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks nice! I will have to try it out. Great work on the modelling and textures by the way! :D

Edit: in agreement with ObsessedWithKSP, the Curseforge link is working...

Share this post


Link to post
Share on other sites
It's just you guys then because I just clicked the Curseforge link and got directed straight to it...
Looks nice! I will have to try it out. Great work on the modelling and textures by the way! :D

Edit: in agreement with ObsessedWithKSP, the Curseforge link is working...

Great! Can one of you guys download it and re-upload it to dropbox or googledrive or something?

Cuz' it's definitely still 404'd for me.

Edited by frencrs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, some ppl seem to be lucky... :(

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Great! Can one of you guys download it and re-upload it to dropbox or googledrive or something?

Cuz' it's definitely still 404'd for me.

Can you download it? I can open it in Curse, but I can't download.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can you download it? I can open it in Curse, but I can't download.

Same with me. Curse page is there, but the actual file is 404'd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
please please update for 1.0
Bacon Labs has a retextured version. Link in my sig.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bacon Labs has a retextured version. Link in my sig.

Heads up, doesn't look like the parachute part is working :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

...There isn't any chance of getting this in silver, is there? :3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Heads up, doesn't look like the parachute part is working :)
It works fine for me.
...There isn't any chance of getting this in silver, is there? :3
I am thinking about trying that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello, is it working with 1.0.2 ? :) ( The original work, not bacon labs retexture.. ) Thanks for the great parts Ledenko :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hello, is it working with 1.0.2 ? :) ( The original work, not bacon labs retexture.. ) Thanks for the great parts Ledenko :)
Parachute and tanks not attaching for me. I really hope this gets updated, miss using it already.

Drop this CFG file into the KerbonTech folder. Just delete it when this gets updated.

You probably want to know what it does, huh? It corrects the nodes so things will attach properly, and that's all it does. There was a post a page back saying the parachutes didn't work, but it seemed fine for me, but I have realchute installed, so you might want to test it.

You'll need Module Manager or it will do nothing.

Dropbox download: KP0110NodeFix.cfg

Edit: You may consider the file in the public domain. Do what you want with it.

Edited by Randazzo

Share this post


Link to post
Share on other sites
Bacon Labs has a retextured version. Link in my sig.

the parachute is not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, davidy12 said:

Does this still work?

Well, download it and try it out.  :)

FWIW, I've had this pod in my game since it was released, and it still works fine for me, but I don't use the Apollo-like docking nosecone or its included parachutes, so I can't speak to those being currently functional..  The actual capsule itself works just fine, though, as one would expect, it's just a part.  By 'just', I mean that this mod doesn't use any plugins, and the plugins are usually what break when KSP gets updated.  Well... plugins and textures, sometimes, but like I said, I've been using it since the beginning, and the textures have always been fine for me.

:D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
55 minutes ago, davidy12 said:

It for some reason randomly overheats. And no ablation

Well, yeah. It was last updated before the heating system was added to the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, CobaltWolf said:

Well, yeah. It was last updated before the heating system was added to the game.

Yeah. It sucks. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.