• 0
Sign in to follow this  
mattcooperkay

Invalid Save fix?

Question

So I've been a n00b and nabbed a save from my 0.24.2 install, deleted the directory and tried to use it on a fresh install of 0.25, and am now getting an invalid save message. Have tried changing version number, tried changing to persistant.sfs but no luck!

Did have mods installed, but installing to 0.25 with just DRE and Kerbal Engineer.

Any ideas how I'd fix this save? I've included it, just incase someone could tinker with it, I'd be more than grateful. Thanks :)

https://www.dropbox.com/s/i5g6vlg7zdpae0v/quicksave.sfs?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Where's the persistant save?

Is it by any chance still in the paper bin?

Edited by slumpie

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

You forgot ProceduralFairings (which was only updated today), but that's not what let me load the save:

  1. Start a new save.
  2. Put your quicksave in that save folder
  3. Launch a vessel in the new save
  4. Quickload

I made a new quicksave based on that and uploaded it here. You should be able to replace your persistence.sfs with that file and load your save.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this