Jump to content

[1.8-1.11] TextureReplacer 4.4 (4.4.2020)


Recommended Posts

I am running into a problem with a conflict between what I think is RemoteTech and the Texture Replacer Mods.  Another forum user over in the RemoteTech forum posted on the same issue that I am having. 

There post is found here.  

https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/139167-144-remotetech-v1812-2018-07-17/&do=findComment&comment=3402455.

RemoteTech adds some toolbar buttons at the bottom right of the map screen .  The first picture is what it should look like.  The second picture is what I get.  You can see them blacked out in this picture. 

I can confirm that the toolbar buttons are functional but just covered up.  The other forum user fixed the problem by removing the TextureReplacer mod but since I need this mod for some of visual overhaul mods (i.e. Astronomers Visual Pack), I would rather not remove TextureReplacer.  Do you have any suggestions on how to fix this issue?  I am running the most recent versions of both RemoteTech and TextureReplacer on the 1.4.5 build of KSP.  

 

IMAGE: map view, with each type of overlay (active, cones, omni, dish, command center) labeledGYeFGNV.png

Edited by Galland1998
Added additional details.
Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Galland1998 said:

 

Do you have texture unloading, compression or mipmap generation enabled? Those should all be disabled by default in the latest version, check your configuration files to be sure.

Link to post
Share on other sites

@Omega482 Looks neat. Maybe you could do a Series of good and high Quality Space Suits. Since there are not really good Suit Mods anymore. I looked for a Near Future Space Suit Pack for Duna/Mars Missions or something like that. Maybe you could take a look at the Suits from "The Martian". Would be a cool Design.

Link to post
Share on other sites
16 hours ago, Trekkie148 said:

the RageMachine version puts valentina kerman into a boy for some wierd reason

Well, considering the developer for TR is back, and has updated for 1.4.x, why would you be using RangeMachines version? 

Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Galileo said:

Well, considering the developer for TR is back, and has updated for 1.4.x, why would you be using RangeMachines version? 

Just because it has the Env map and heads folder instead of skins because other texture replacer required mods use those folders, I mainly use it because I don't like the skins folder and the heads and Env map folder removal so please contact the creator. Thanks

Link to post
Share on other sites
15 hours ago, TeslaPenguin1 said:

how to change the skybox? I downloaded one of Pood's but it isn't showing up. Help?

You need the sigma replacements "skybox" that one does not work with texture replacer to my knowledge with any other texture replacer required skybox mod you place the pictures of your selected skybox into the default folder but also it used to be the Env map folder but that is no longer in texture replacer but in older versions if this helps.

Link to post
Share on other sites
On 8/31/2018 at 7:00 AM, Omega482 said:

I made a retexture of the MH suits inspired by Gemini. It makes the MH suits look far more real I think, less like a wetsuit.

3Saasen.png

nUYkG4v.png

SPACEDOCK LINK HERE

 

What do you guys think of it?

Can you make normal maps for the textures?

Texture is not suitable for a standard model

Edited by alexus
Link to post
Share on other sites
9 hours ago, alexus said:

Can you make normal maps for the textures?

 

I am working on this but haven't had pleasing results just yet.

9 hours ago, alexus said:

Texture is not suitable for a standard model

What do you mean by this? Its not suitable for the standard suit?

Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, alexus said:

<a href="https://ibb.co/cJnc5U"><img src="https://preview.ibb.co/fcfx5U/KSP_x64_2018_09_07_20_27_20_44.jpg" alt="KSP_x64_2018_09_07_20_27_20_44" border="0"></a>

 

Of course that won't work!

That's because this texture isn't supposed to go on that suit! Its supposed to go on the MH suit only. Click the Vintage Button in the Texture replacer menu or change your suit to vintage.
You can't expect the texture to work on the standard space suit because that's not how textures work. it will only work on the Vintage suit from Making History.

Edited by Omega482
Link to post
Share on other sites

Anyone having this issue with NavBall texture replacement. The IVAs seem doubled layered in some cockpits and some its fine. I have them named right IVANavBall and HUDNavBall.

You can see in picture what is going on. It is working fine in the external view but like I said the IVA is looking double layered, in some cockpits. 

Edit: It appears in all the cockpits. Something must of changed, in the newest KSP. Also, It must of been in RasterPropMonitor that they worked fine and that I saw them there, normal.

 

C22CE23D5DA310D14BB0AEE82118F26B70DD8DE6

4275E7A4FF37450125B8AB1368E134A30C8E5808

49E587084A1283BD73CBF71DC3745848B46C521C

 

Edited by therealcrow999
Link to post
Share on other sites
On 9/7/2018 at 8:20 PM, therealcrow999 said:

Anyone having this issue with NavBall texture replacement. The IVAs seem doubled layered in some cockpits and some its fine. I have them named right IVANavBall and HUDNavBall.

You can see in picture what is going on. It is working fine in the external view but like I said the IVA is looking double layered, in some cockpits. 

Edit: It appears in all the cockpits. Something must of changed, in the newest KSP. Also, It must of been in RasterPropMonitor that they worked fine and that I saw them there, normal.

 

C22CE23D5DA310D14BB0AEE82118F26B70DD8DE6

4275E7A4FF37450125B8AB1368E134A30C8E5808

49E587084A1283BD73CBF71DC3745848B46C521C

 

Nevermind after messing around with NavBall Texture Replacer, the problem is related to the Emissive texture that KSP adds to the IVA NavBall. A Player can either leave it alone or they can remove it with NavBall Texture Replacers, setting for it. I choose not to remove it, since its hard to see navball in deep-space without it. I did forget to Flip my IVANavBall.png, I did that after reading about it and seeing the image above.

@shawThe new pods or cockpits don't allow IVANavBall.png, in the Default folder to work. The IVA NavBall will show in the older pods fine, but the newer replacement ones, it will show the regular NavBall, not my custom IVA NavBall.

Edited by therealcrow999
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...