Jump to content

jirkacihelna

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Reputation

1 Neutral
  1. Hi Jesuit! A mod straight from a heaven indeed!!! Just one question: Is it possible to preserve tourists contracts also? I just want more Kerbals in space, on planets, more populated ships, etc... Great mod anyway - I am enjoying it even more with SIMPLEX TechTree - thank you for that mod as well
  2. There is daytime everytime you enter SPH or VAB - even when you enter SPH or VAB in the middle of a night. But then - when you left SPH or VAB - the night suddenly continues and the day you have seen before never existed... There should be at least two scenes for SPH + VAB: one for a daytime and one for a night.
  3. Hi all KSP players! It’s nice to know, that joystick assignment problem has been successfully solved (devnote 20/01/2015). I only want to ask, if it will be possible to allow us custom key bindings on trims. The buttons are now: „Mod + W/S/A/D/Q/E“ (Trim pitch/yaw/roll). It will make flying planes much pleasant if I could map pitch trim keys on joystick buttons - like I have it assigned in my other games about flying (FS, X-Plane, ...). Thank you SQUAD for making such a cool game Greetings from Czech Republic (Prague, girls and beers).
  4. Zdravím vás, vytvoÃ…â„¢il jsem výpoÄÂtovou pomůcku v programu Excel pro automatický výpoÄÂet deltaV. V listu se dále automaticky poÄÂítají následující data: * pÃ…â„¢ebytek a nedostatek deltaV (aktuální i kumulovaný), * celkové i nasÄÂítané hmotnosti návrhu, * celková hmotnost pÃ…â„¢ed manévrem a po manévru, * TWR pro jednotlivé stupnÄ›, * efektivita návrhu (deltaV/celková hmotnost) * a vůbec snad vÅ¡eho, co je potÃ…â„¢eba pÃ…â„¢i návrhu rakety ÄÂi vesmírné lodi. Pro správnou funkci výpoÄÂtu je tÃ…â„¢eba vyplnit žlutá pole: názvy, hmotnosti, poÄÂty komponent, celkové požadované deltaV a požadované deltaV pro dané stupenÄ›, ISP motoru, celkový tah motoru a pÃ…â„¢enastavit nebo vyplnit koeficient g pro správný výpoÄÂet TWR. Pro zjiÅ¡tÄ›ní celkového deltaV použijte vlastní zkuÅ¡enost nebo vhodnou deltaV mapu - já vycházím z http://wiki.kerbalspaceprogram.com/wiki/Cheat_Sheet PokuÄ chcete více stupňů než 4, tak se dá celý výpoÄÂtový blok zkopírovat do dalších sloupců, stejnÄ› tak se dají výpoÄÂtové bloky volnÄ› rozÅ¡iÃ…â„¢ovat po řádcích v případÄ› použití více než 28 typů komponent. PÃ…â„¢i vyplňování nevynechávejte řádky, jinak výpoÄÂet nebude fungovat. PokuÄ je daná komponenta přítomná pouze jednou, nemusí se jedniÄÂka psát. Soubor obsahuje jeden vyplnitelný list, dva listy ukázkových příkladů (Duna: pÃ…â„¢istání a Minimus s návratem - ten je starší) a list s dalšími pomůckami. Soubor je psán v anglickém jazyce, je v nÄ›m i prostor pro psaní identifikaÄÂních údajů a komentářů k návrhu i k jednotlivým stupňům. V seÅ¡itu je použito podmínÄ›né formátování, takže vás i barevnÄ› informuje v příapdÄ› nÄ›jakých nesrovnalostí (napÃ…â„¢. nedostatek TWR, nedosatek reservy deltaV, atp.). DoporuÄÂuji komponenty uvádÄ›t dle od Å¡piÄÂky rakety až dolů mimo samotné palivo, to doporuÄÂuji uvádÄ›t oddÄ›lenÄ› od nádrží (tak jak tomu je v novÄ›jším příkladÄ›) - lépe se pak s tím pozdÄ›ji poÄÂítá. Odkaz na výpoÄÂtovou pomůcku dávám zde: http://uloz.to/xxtQZk5o/deltav-calculator-xlsx Jirka
  5. Hi, 1) it's possible to match day/night cycle in VAB with the local time in KSC? It's strange that, there is always day time when we are building vehicles in the hangar and in VAB (even if we are launching in the middle of a night). Just adding some kind of button which enables a choice of day/night skin will be sufficient as well. 2) it's possible to match a default ship orientation in the VAB with the orientation on Launch pad? Now the ship is turned 90 degrees off and it’s a bit confusing.
×
×
  • Create New...