lennie

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About lennie

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. Can the dockings port in this mod be used to dock whit another size? like the 5m docking port can dock whit 3,5m docking port?
  2. Regarding what I wrote about PobeControlRoom. I don’t think that the problem is in that pluging. I have the some “display†error in IVA. I guess the problem is in RasterPropMonitor. I will look at it later.
  3. Regarding the “Shader 'AtmosphereFromGround': fallback shader 'None' not found†I don’t know what plugin that is doing this right now. But I will find out. The new version that you put out. 0.1.7 The is 2 errors in the modsexceptions.txt file. //CommunityResourcePack CommunityResourcePack -nn -nm -nr Its need to be //CommunityResourcePack CommunityResourcePack I don’t know why. But if is not like that you can’t use kerbonite, ore, ,, ,,, ,,,, (or see it in map) The next problem whit the file is a plugin called. Haystack Continued http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/89920 It´s still works, but all the icons and bottom from it is gone. I have added the folder to the file but it still not works. Have you tested the plugin? I also think that the plugin ProbeControRoom is not working like it shod. I get some strange reading on the monitors when using the control room. But I will look at it and see how to fix it.
  4. I have a large problem. I started to get this in my crash log after started to use DDS texture. Shader 'AtmosphereFromGround': fallback shader 'None' not found (0x01C8D738) (KSP): (filename not available): AgPmEventLoggingEnabled + 0x16a0b8 The problem is when I am landing on mun. I have trade landing manual or whit hyperedit. When I get close to the planet “mun†ksp crashes and I get the error message in the crash log.
  5. Hello all Kerbals friends. i started to play ksp for about 8 months i think now. I have stop playing it. i was really really angry on Squad.. And then i started agen. i think this is my 4 times starting to play again. Me old account didn't work when i try logon to the forum. I read something about a db purge. Nice work Squad.... I hope that Squad have fixes all the problem with the graphic performance. ... Lennie