Search the Community

Showing results for tags 'troubleshooting'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 8 results

  1. I downloaded Ksp after not playing it for a couple of years. Installation was fine but when I loaded the game up it loaded up until "Loading asset definitions" came up and wouldn't load any further. Im running macOS Catalina version 10.15.3 on a brand new MacBook Pro. I searched up the problem and I followed a couple forum discussions from 2017, like moving the folder to the desktop and back into applications, reinstall, looking through the game files and logs to see where its running slow and swapping between 1.9.1 and 1.8.1 downloads but none of them worked. Is there a different problem that's causing this or has anyone else encountered this before? logs said [LOG 16:16:52.736] Loading Asset Bundle Definitions [LOG 16:16:52.739] AssetLoader: Loading bundle definitions [LOG 16:16:53.317] AssetLoader: Loaded bundle '/Applications/KSP_osx/GameData/Squad/squadcore.ksp' [EXC 16:16:53.321] UnauthorizedAccessException: Access to the path "/Applications/KSP_osx/GameData/Squad/squadcorefx.ksp" is denied. System.IO.FileStream..ctor (System.String path, System.IO.FileMode mode, System.IO.FileAccess access, System.IO.FileShare share, System.Int32 bufferSize, System.Boolean anonymous, System.IO.FileOptions options) (at <ad04dee02e7e4a85a1299c7ee81c79f6>:0) System.IO.FileStream..ctor (System.String path, System.IO.FileMode mode, System.IO.FileAccess access, System.IO.FileShare share) (at <ad04dee02e7e4a85a1299c7ee81c79f6>:0) (wrapper remoting-invoke-with-check) System.IO.FileStream..ctor(string,System.IO.FileMode,System.IO.FileAccess,System.IO.FileShare) System.IO.File.Open (System.String path, System.IO.FileMode mode, System.IO.FileAccess access) (at <ad04dee02e7e4a85a1299c7ee81c79f6>:0) KSPAssets.Loaders.AssetLoader+<LoadDefinitionsAsync>d__33.MoveNext () (at <7a4e51e86b4e492e88484cd9488d9460>:0) UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (System.Collections.IEnumerator enumerator, System.IntPtr returnValueAddress) (at <7d9ec060e791409ab3eb85c61e312ed6>:0) hope log texts mean something to someone. thanks!
  2. I'm playing on ps4. When I do the 3rd tutorial, Intermediate Construction, the game gets stuck as soon as I enter the VAB. Wernher Von says enter VAB. So I enter the VAB. Then once inside he tells me about all the wonderful things we'll be building so, I hit the X button for the next screen. The screen blinks, it says "saving..." in the top right corner but nothing else. I can keep hitting X and it's just more of the same, blink, saving... nothing. I shut down the console, reinstalled the game, nothing works... please help.
  3. I play KSP at 3440x1440, modded, near max settings. GSYNC monitor. Usually it's fine, and I get upwards of 60 frames per second and it runs perfectly; however, at random points during play the FPS will tank down to 10-20 fps (as a side note, it always tanks the frame rate if I alt-tab out and back into the game). Every time this frame rate drop occurs, a scene change will fix it (i.e. switching from active vessel play to tracking station, or from VAB to space center view). I've tried uninstalling and reinstalling different mods and uninstalling mods completely, but I haven't found a specific mod to attribute the issue to. Does anyone have any ideas?
  4. As many KSP 1.2.2 BDArmory users know, North Kerbin Dynamics has yet to be updated to the latest version. What I would like to know is the developer's status; currently working on the next update, leaving the mod, or simply absent in KSP. If the developer is leaving the mod, who will continue it? Thanks to anyone who replies.
  5. I'm having problems with the KAX engines. There is no sound, nor a spinning texture when I activate it (thrust still works). I'm using KSP 1.1.3, and the latest 1.1.2 version of the mod. Let me know if I'm missing any info.
  6. Help! Not really much to ask, but I am making a star wars bd addon(ask me for link if u want), and I made all the models, textures, etc, but I don't get the node attachments, node top, bottom. Could someone please help with these?
  7. I have been trying to get this drill to work in game, I have it using stock mini drill config file and it functions in game, as in it opens the bit and does the drilling action, and displays all the same UI stuff as the other drills but it gains no heat and no generation of ore. It has an efficiency level of 26%, I have sent this and a stock drill out at the same time and the stock drill works in the same location. Am I missing a part required to work with drills, something like the sun catcher for solar panels? If more info or pictures of different stuff is needed please ask and I will supply it.
  8. When I download Raster prop monitor, the monitors are not there which kind of defeats the whole purpose of Raster prop monitor. Can anyone help me?