• 0
Sign in to follow this  
ddomdom

Parts not binding together

Question

Hello community,

I have a problem with ksp 1.0: I can attach a fuel tank to a capsule, but then I am unable to attach an engine or another fuel tank at the bottom of the first one, does anyone knows why?

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I some times have this on 1.0.2 i don`t know if ksp uses some sort of snap to grid or

whatever. but to get stuff to attach you just move around your craft and at some point it

will snap in.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I'm having this problem and its being real difficult to work around, got to the point I couldn't build anymore and shut the game.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I believe it has to do with outdated part mods. Squad changed the way parts connect in 1.0, so some mods might be a bit buggy if not properly updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this