• 0
Sign in to follow this  
Fancymaster1

KSP Load Hang Halfway

Question

Hey, just installed KSP 1.2.2, but for some weird reason, it hangs at start halfway through the loading bar,D5S25Me.png

Spoiler
Spoiler

 

 

The stuff it loads blinks at start and goes halfway and stays like this. (Not at Counting Backwards)

If you want a log, here it is.

[LOG 19:26:44.173] ******* Log Initiated for Kerbal Space Program - 1.2.2.1622 (WindowsPlayer x64) *******
Kerbal Space Program - 1.2.2.1622 (WindowsPlayer x64)


OS: Windows 7 Service Pack 1 (6.1.7601) 64bit
CPU: Intel(R) Core(TM) i5-2430M CPU @ 2.40GHz (4)
RAM: 6039
GPU: Intel(R) HD Graphics 3000 (880MB)
SM: 30 (Direct3D 9.0c [igdumd64.dll 8.15.10.2696])
RT Formats: ARGB32, Depth, ARGBHalf, Shadowmap, RGB565, ARGB4444, ARGB1555, Default, ARGB2101010, DefaultHDR, ARGBFloat, RGFloat, RGHalf, RFloat, RHalf


Log started: Wed, Apr 12, 2017 19:26:44


[WRN 19:26:46.236] [SpaceNavigatorWindows]: Could not initialize device.

[LOG 19:26:46.238] MainCanvas MASK: 3458764513820540928
[LOG 19:26:46.256] AssemblyLoader: Loading assemblies
[LOG 19:26:46.303] VesselModules: Found VesselModule of type CommNetVessel with order 999
[LOG 19:26:46.307] VesselModules: Found VesselModule of type FlightIntegrator with order 0
[LOG 19:26:46.309] VesselModules: Found 2 VesselModule types
[LOG 19:26:46.315] 
************************************************************************

Environment Info
Win32NT 7FFFFFFFFFFFFFFF  Args: KSP_x64.exe 

Mod DLLs found:
Stock assembly: Assembly-CSharp v1.0.0.0

Folders and files in GameData:

************************************************************************

[LOG 19:26:46.334] PhysicsGlobals: Loading database
[LOG 19:26:46.348] AppCanvas MASK: 3458764513820540928
[LOG 19:26:46.349] ActionCanvas MASK: 3458764513820540928
[LOG 19:26:46.741] Loading Asset Bundle Definitions
[LOG 19:26:46.747] AssetLoader: Loading bundle definitions
[EXC 19:26:46.755] DirectoryNotFoundException: Directory 'C:\KSP\GameData\Squad' not found.
	System.IO.Directory.GetFileSystemEntries (System.String path, System.String searchPattern, FileAttributes mask, FileAttributes attrs)
	System.IO.Directory.GetFiles (System.String path, System.String searchPattern)
	System.IO.DirectoryInfo.GetFiles (System.String searchPattern)
	System.IO.DirectoryInfo.GetFilesSubdirs (System.Collections.ArrayList l, System.String pattern)
	System.IO.DirectoryInfo.GetFiles (System.String searchPattern, SearchOption searchOption)
	(wrapper remoting-invoke-with-check) System.IO.DirectoryInfo:GetFiles (string,System.IO.SearchOption)
	KSPAssets.Loaders.AssetLoader+<LoadDefinitionsAsync>d__30.MoveNext ()
	UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress)
	UnityEngine.MonoBehaviour:StartCoroutine(IEnumerator)
	<LoadAssetBundleObjects>c__Iterator4B:MoveNext()
	UnityEngine.MonoBehaviour:StartCoroutine(IEnumerator)
	<CreateDatabase>c__Iterator49:MoveNext()
	UnityEngine.SetupCoroutine:InvokeMoveNext(IEnumerator, IntPtr)
[LOG 19:26:46.809] GameDatabase: Assets loaded in 0.569s
[LOG 19:26:46.824] PartLoader: Loading part database
[EXC 19:26:46.836] NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
	PartUpgradeHandler.LinkUpgrades ()
	PartLoader+<CompileAll>c__Iterator61.MoveNext ()
	UnityEngine.SetupCoroutine.InvokeMoveNext (IEnumerator enumerator, IntPtr returnValueAddress)

Any help will be appreciated! :)

Edited by Fancymaster1

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
1 hour ago, Fancymaster1 said:

DirectoryNotFoundException: Directory 'C:\KSP\GameData\Squad' not found.

You have checked your install (or re-installed) yes? That directory does exist?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 minutes ago, steve_v said:

You have checked your install (or re-installed) yes? That directory does exist?

Oh, guess that wasn't in there. Re-installed! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
13 minutes ago, steve_v said:

You have checked your install (or re-installed) yes? That directory does exist?

Oh, guess that wasn't in there. Re-installed! Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this