Jump to content

Randomowe zdjęcia

szymek24

Recommended Posts

Jako, że ta część forum jeszcze powstaje, dołożę swoją cegiełkę i założę wątek o screenshotach. Wrzucajcie tu swoje randomowe zdjęcia z wypraw, lub czegokolwiek co wiąże się z grą :)

Ja zacznę swoimi 3 wątpliwej atrakcyjności zdjęciami.

Wizyta na biegunie po wcześniejszej małej misji treningowej na Mun.

J9dAiW9.png

Podstawy pod bazę na Dunie, której nie ukończyłem z powodu wyczyszczenia save'ów wraz z wersją 0.21

6qFpOk5.png

Wybrzeże Sloopa na Laythe.

kOWgVJf.png

LfalIFm.png

MechJeb w akcji :D To się zdarzyło podczas akcji ratowniczej, kiedy chciałem ewakuować załogę lądownika który stracił silnik podczas lądowania na Munie. Ogólnie to był kiepski projekt, ale jak widać nogi miał pancerne :wink:

czokletmuss... kerbal Luz :P

i kilka odemnie:

Projekt " Hermes " porzucony ze względu na 0.21

9MkhRXM.jpg

Pierwsze udane lÄ…dowanie na Mun-ie w 0.21

Gjjasxc.jpg

KSS " Neutron " ... wystrzelony w całości :) służy do badania czarnej materii oraz innych czarnych rzeczy ;)

1dyw2Zw.jpg

Statek międzyplanetarny " IS 01 JooL "

Jest to pierwszy człon ( mam nadzieje obszerniejszego statku)... Jego zadaniem będzie orbitowanie wokół JooL-a i przesyłanie/ gromadzenie towarów z innych planet oraz księżyców.

ThKQbOF.jpg

Na koniec KSS " MIRanda" ;P

Będzie to odpowiednik MiR-a z tym że ze stokowych części.

oeu87Vy.jpg

Pozdrawiam.

Scotius said:
Hahaha, podoba mi się ta flaga. Możesz wrzucić plik na dropboxa czy coś podobnego? Poland can into space! :D

Nie mogę znaleźć, musiałem skasować jakoś :/

Widzę że spokój na forum absolutny :(

To dam coÅ› na pobudzenie :) ...

Zajęło mi to dziś jakieś 3.5h i jest zrobiony ze stock-owych części :P

Oczywiście nie obyło się bez improwizowania i wyszło jak wyszło. Co ciekawe stoi o własnych siłach a środek ciężkości jest tam gdzie powinien być ( przypadek :P ).

eamzlax.jpg

0biObqq.jpg

5fkwXnE.jpg

I na koniec skala do porównania Kerbal/AT-ST

hlPZxwY.jpg

Pozdrawiam

Edited by pawulonn1

//BUMP//

Zdjęcie z powierzchni Gilly, cholernie wkurzającego księżyca :) Grawitacja jest tak mała, że mój lądownik wlecial prawie na Kerbali kiedy próbowałem zrobić zdjęcie.(chodzenie to koszmar)

J7YxhBG.png

To ja wrzucę zdjęcie z misji ratunkowej, dla której prawie potrzebna była misja ratunkowa. Na szczęście udało mi się wykorzystać grawitację Muna, aby powrócić na Kerbin z użyciem tylko RCS'ów :> Misję ochrzciłem mianem Kerbollo 13

Wymordowany Jeb padł na głowę ze zmęczenia - spędził tydzień bez swojej kapsuły, sam na powierzchni Muna.

ppu0.png

Odłegłość pomiędzy lądowaniami to około 1 kilometr, Jeb na swoim jetpacku bez problemu doleciał do Billa i Boba.

7b26.png

Tak wyglądał manewr nazwany przez załogę "procą".

rTpvCBG.png

Bill, Jeb oraz Bob, szczęśliwi, że powrócili po bardzo długim czasie (prawie) do domu :D.

j7c2.png

• 1 year later...

Dodam swoje 3 grosze:

Lot na DunÄ™:

53F3E59255AFE8BAB708252B54D97980454A7A95

Ike był po drodze więc...

6997871343B1E976BDFF309799AA4CFCA71DD36F

Potem lot na Dresa z ciut zmienionym lÄ…downikiem:

877BF84225E6478E418DB8CAF1BF856443537E42

Potem zainstalowałem Realism Overhaul. Oto pierwsza rakieta którą osiągnąłem orbitę:

3BDE25C557DD47AFBFE9E490E4720D4D2FF108F9

Wyniosła to cudeńko:

96F0BB975FB5ACEF67E5ADE257CFCFBECC5D95FB

Potem wyniosłem na orbitę Kerbala... ale już nie wrócił; ze zbiornika wyparował tlen

9D3DBB7787A9183AE5E2FE6D9CCCB39509D47E6A

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...