Pawelk198604 Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Jestem Wrocławianinem i Polakiem z dziada pra-dziada:-)KSP to moja ulubiona gra, choć nie jestem dobry z matmy, moje kerbale są uwiezione między Eve a Kerbinem, bo nie starczyło Dv aby aby ich ściągnąćAle byłbym wspaniałym Moderatorem, moje referencje: Licencjat z Informacji Naukowej i Bibliotekoznawstwa UWr.I have a bachelor's degree in information science and library science, I am a member of the KSP community, since August 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reeposter Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Trzeba było się zgłaszać, kiedy była specjalna aplikacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flymetothemun Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 The only way to become a moderator is to be chosen to be a moderator by a forum authority. You cannot become a moderator by asking.Jedynym sposobem, by stać się moderator ma być wybrany na moderatora przez organ forum. Nie możesz zostać moderatorem pytając. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reeposter Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 I think, that he was asking about being a moderator for polish subforum. But the only way to join this team was to complete application (which is closed now).Myślę, że on pytał o to aby zostać moderatorem polskiego subforum. Jednakże jedynym sposobem, aby dołączyć do tego zespołu było wypełnienie aplikacji (która jest teraz zamknięta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolus10 Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 (edited) Witam, Jak na razie, wybrano 2 kandydatów - 5 dni temu z bardzo krótkiej listy Polskich aplikantów co wypełniło formularz w terminie. Mimo prób kontaktu nie udała się próba kontaktu z żadnym z kandydatów...Wszyscy zainteresowani dołączeniem do zespołu tego serwisu mogą się skontaktować ze mną przez PM i (dodatkowo) poprzez mój skype (karolus10, musisz się przedstawić swoim profilem na forum) w celu ewaluacji kandydata.Pożądanymi cechami są:Wiek 18 (16+ od biedy, choć możemy być elastyczni w tej kwestii )Umiejętność podstawowej komunikacji w języku angielskim (wymagane)Regularna obecność (przynajmniej kilka razy w tygodniu)Doświadczenie w moderacji Oddanie sprawie (więc jeśli chcesz, aplikuj dziś !)Jeśli skompletowanie ekipy (minimalnie 3 osoby) w ciągu najbliższych tygodni nie powiedzie się, Polska sekcja zostanie zlikwidowana na czas nieokreślony .Pozdrawiam serdecznie !Karolus10EDIT_1: Możecie się skontaktować się ze mną także na kanale IRC #KSPofficial na serwerze esper.net Edited July 31, 2013 by karolus10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scotius Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Cóż, ja na przykład spełniam wszystkie wymogi poza doświadczeniem w moderowaniu. Czy mógłbyś jakoś ogólnikowo napisać co należy do obowiązków? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raynus Posted July 31, 2013 Share Posted July 31, 2013 Tak, to ja Zastanawiam się nad złożeniem swojej kandydatury. Wymogi w pełni spełniam. Oczekuj mojej wiadomości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzupl Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 W sumie czas mam, doświadczenie mam, ale nie jestem pewien czy moje pobudki są właściwe. Mianowicie zastanawiam się czy robiłbym to z czystego samarytanizmu, czy z podświadomej chęci bycia wyróżnionym zielonym kolorem i wyimaginowanej władzy łechtającej moje ego. Kocham tą grę, me english gud und shon, przeglądam to forum stanowczo za często, więc mógłbym równie dobrze pomóc. Z postami tylko ciężko, bo nie widzę nigdy potrzeby dodawania swoich opinii które nie odbiegają od reszty posterów na tyle, żeby o tym pisać, a z doświadczenia wiem, że ich liczba to ,,wyznacznik'' aktywności i zaangażowania. Tutaj Ilość > Jakość Link to comment Share on other sites More sharing options...
austin4050 Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 Sorry I do not speak polish, however you should have tried for the position there was a thread about the openings for the International moderator, however like others have stated it is now closed. Maybe next time. (if someone could translate this message that would be great) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rizzupl Posted August 1, 2013 Share Posted August 1, 2013 He applied for the position knowing that basic english is a requirement so I honestly don't think that translation is needed Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolus10 Posted August 3, 2013 Share Posted August 3, 2013 Dziś został wyłoniony pierwszy moderator - Raynus !Raynus, Jest także moderatorem na Kerbale.pl I Pomoże naszej społeczności .Także użytkownik Laxentis (z pierwotnej rekrutacji) odezwał się i prawdopodobne dołączy do nas wkrótce.Rekrutację można uznać za zamkniętą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts