Jump to content

Informatory naukowe z zakresu lotnictwa lub astronautyki

Pawelk198604

Recommended Posts

Jestem studentem I roku studiów II stopnia magisterskich z Bibliotekoznawstwa i informacji naukowej.

Zastanawiam się nad tematem mojej magisterki, pomyślałem że mogę napisać na temat informatorów naukowych dotyczących lotnictwa wojskowego i/lub astronautyki.

Czy mógłby ktoś mi polecić jakieś czasopisma naukowe na ten temat.

• 4 weeks later...

Welp, nie wiem czy ci się przyda ale skoro obydwoje we Wrocu siedzimy to mogę udostępnić troche starych czasopism. Głównie "Technika wojskowa", której mam pewnie z 60+ numerów zprzed 2000roku i troche mniej "Lotnictwa" z podobnych lat. Miałem też troche naukowych czasopism ale pooddawałem :P

Nao said:
Welp, nie wiem czy ci się przyda ale skoro obydwoje we Wrocu siedzimy to mogę udostępnić troche starych czasopism. Głównie "Technika wojskowa", której mam pewnie z 60+ numerów zprzed 2000roku i troche mniej "Lotnictwa" z podobnych lat. Miałem też troche naukowych czasopism ale pooddawałem :P

Dzienki, ale chyba to nie będzie potrzebne promotorka zaproponowała już tematy. Spodobał mi się jeden "konferencje naukowe jako kanał komunikacji naukowej" chodzi o konferencje z zakresu informacji naukowej i bibliotekoznawstwa. chyba będę pisał o konferencjach naukowych organizowanych przez bibliotekę uniwersytetu Medycznego dawniej akademii medycznej we Wrocławiu, albo o konferencjach organizowanych przez Bibliotekę Politechniki Wrocławskiej. Chciałbym się wkręcić do któreś z tych bibliotek:D

• 8 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...