Dehzz Posted December 10, 2013 Share Posted December 10, 2013 Siema Testowaliście http://kerbalspaceprogram.com/kmp-client/ w nowej wersji ? Postawiłem właśnie serwer na linuxie, podłączyłem się i działa.. Teraz tylko brak mi ogarniętych chętnych do pogrania Moje założenia :- gramy z Team Speak 3- pełny coop z ciągłą synchronizacją czasową ( bez samowolnego warpawania w przyszłość itd )- na rozgrzewkę budujemy jakąś małą stację kosmiczną- potem coś większego z paliwem dla przyszłych misji- kolejny krok to wspólne loty / odkrywanie planet i księżycówPo szczegóły zapraszam na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reeposter Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Hej, serwer dalej działa? Możesz podać jakieś szczegóły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dehzz Posted January 12, 2014 Author Share Posted January 12, 2014 Cześć,Na razie odpoczywa ale niebawem zaczynamy test kolejnej wersji KMP bo wyszło 0.1.5.0, także stay in touch Link to comment Share on other sites More sharing options...
charles1510 Posted January 16, 2014 Share Posted January 16, 2014 Jak coś to ja też jestem chętny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animek Posted July 25, 2014 Share Posted July 25, 2014 Podaj tylko dokładny adres IP, też z chęcią bym pograł w Kerbala :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts