Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'blurry'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Welcome Aboard
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
    • KSP 2 Suggestions & Development Discussion
    • KSP 2 Dev Diaries
    • Show and Tell
  • Kerbal Space Program
    • The Daily Kerbal
    • KSP Discussion
    • KSP Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Community
    • Player Spotlight
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (Console)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, Perhaps an easy one for you gurus out there. Mods: Eve, scatterer, kopernicus, parallax, planetchine, waterfall. Recently, my planet textures (and aset navball mfd to a degree) become blury. Rover on mun, blurry textures when moving turning. ASET interior navball mfd slightly if rotating in mun orbit, and if looking at mun thru window. Driving me crazy because last week it seemed ok, I dont remember what mod I may have updated last. I just know I had been rover driving on mun earlier last month and hadn't had the issue. I listed some of the mods that impact this, not all mods installed, any thoughts? I even reset setting in graphics and restarted KSP itself, same. It's not a dealbreaker here, just wanting to figure it out and learn in the process, even for someone like me who has played a long time. Most likely if we cant figure it, I figure a mod will update and it will be gone. You all know how it is .... Marc (RW-One)_
  2. Hi, Since the update to 1.1 i was one of those bothered by hard-to read text (even in settings-menu) and very blurry edges. especially in KSC view. I tried very much around driver-settings and nothing seemed to help. - So i ended up with installing GemFX and adding HDR to the screen, wich really changed things - will upload pictures later. But thats not the point. I think i finally found the reason on my rig, changed it - and nopw i dont see any difference between my gemFX settings and the vanilla anymore. First of all, i am on Nvidia with driver 368.sth. using dx9 mode - please dont rely on this for other rendering methods! So i went into the 3d-settings menu of the driver(nvidia control panel) and was also bothered not beeing able to delete my KSP-profiles here, since it seemed that i also wasnt able to add different pathes for the KSP_x64 to try out some settings. so i wiped the profiles with an external Program andd recreated a new one for a test-install. Reading carefully through the manual there was a hint, that some applications might not be able to use AA with HDR on their own, and that u should force the driver to "override the application settings"... .. well, tried that and - well, there was a huge difference. I think the reason might be that KSP / unity is using another method of AA than the driver is... "If Override any Application Setting is selected, it will ignore any AA set using the in-game settings, and instead attempt to forcibly apply the type of AA you specify under Antialiasing - Setting." You should make sure, that u still set AA ingame to 2x, since it might deactivate PPFX (edge-highlighting) if you completely disable it Im not 100% sure if this is everything you need to change, since i wiped the whole profile and set some other settings additionally - but thats what i remember to do the trick at last. I'd be happy to provide you with more information - depending on the feedback.. So feel free to ask. Looking forward to argue with you guys about it - but please NO Squad / update flame in here! Im just trying to solve this particular problem and i am going to report every post that is offtopic / not adding something to this discussion.
×
×
  • Create New...