Sign in to follow this  
capran

Minmus 1: Need help debugging my mission

Recommended Posts

I've been trying to debug my first real mission, but it's not working the way I want it to.

Here's a breakdown of what I want it to do:

1. Starting with an orbiter in orbit of Minmus, and a rover and 2 kerbals on the surface, get the kerbals back to the orbiter.

2. After docking, transfer ore from the rover to the orbiter and EVA the kerbals from the seats to the pod.

3. Undock, and prepare to leave orbit.

4. Unexpectedly, a mono tank explodes, damaging the LFO tank it's attached to, making it leak.   <--- Right now, this is the part that isn't happening

5. Try to return to Kerbin and splash down or land and recover the kerbals.

 

https://www.dropbox.com/s/iqkwq4c72n5xcuv/Minmus 1.zip?dl=0

Share this post


Link to post
Share on other sites

Your lights depend on a mod so I couldnt test it but I assume that the vessel id changes after docking and that messes that node up. Try letting it explode before they dock that should tell you if the docking seems to be the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 hours ago, Hurzelgnurk said:

Your lights depend on a mod so I couldnt test it but I assume that the vessel id changes after docking and that messes that node up. Try letting it explode before they dock that should tell you if the docking seems to be the problem.

I'll give that a try.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this