• 0
Sign in to follow this  
GillyMonster

Machine guns don’t work

Question

Hello all!  Recently I installed BDAc and when I install two or more different types of machine gun class weapons (i.e. .50 cal and Vulcan) I can fire the first, switch to the second fire it as well but when I switch back to the first it will only fire one round and not work after that.  Does anyone have any ideas what might cause this or is there a better thread for this type of issue?

Edited by GillyMonster

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Your best bet would be to ask on the official BDAC thread here. Be sure to read the OP and the last few pages of the thread and make sure you're using a supported version of KSP and the correct version of BDAC as well as that you've installed it correctly to make sure you're not the cause of the issue before posting.

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this