Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'ly-05'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Welcome Aboard
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP2 Dev Updates
    • KSP2 Discussion
    • KSP2 Suggestions and Development Discussion
    • Challenges & Mission Ideas
    • The KSP2 Spacecraft Exchange
    • Mission Reports
    • KSP2 Prelaunch Archive
  • Kerbal Space Program 2 Gameplay & Technical Support
    • KSP2 Gameplay Questions and Tutorials
    • KSP2 Technical Support (PC, unmodded installs)
    • KSP2 Technical Support (PC, modded installs)
  • Kerbal Space Program 2 Mods
    • KSP2 Mod Discussions
    • KSP2 Mod Releases
    • KSP2 Mod Development
  • Kerbal Space Program 1
    • KSP1 The Daily Kerbal
    • KSP1 Discussion
    • KSP1 Suggestions & Development Discussion
    • KSP1 Challenges & Mission ideas
    • KSP1 The Spacecraft Exchange
    • KSP1 Mission Reports
    • KSP1 Gameplay and Technical Support
    • KSP1 Mods
    • KSP1 Expansions
  • Community
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
    • KSP Fan Works
  • International
    • International
  • KerbalEDU
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Categories

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


About me


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone! I'm sorry if I re-asking this question but I can't find the exact same problem, that I have. I just started to play KSP some days ago. Right now I unlocked the "Avilation" tech node, so I can build some simple airplanes. My planes are flyable, and controllable quite good, everything working right except the landing gears. At this point i can work with two type of landing gears: LY-01 fixed landing gear and LY-05 steerable landing gear. If I using LY-01 (It is a nightmare to place this correctly) my plane starts permanently "jumping" like a lowrider from Sanandreas, and its not just annoying but don't get me recover my vessel since its leave the surface before i can press the recovery button. (<-May be some collision problem?) If i use a pair of LY-05 with disable steering and one steerable, my plane stops the "lowrider effect ", but an other problem come up. Its never can stop exactly. I know LY-05 has no brakes but I think - if i shut down the engines - its simple need to stop itself after a while, but no. My plane slow down to 5-8 m/s and after that its never stop exactly, but stop loosing impulse and go forward (or backward) infinitely. Also if I use parachutes to slow down my planes first its work but after its slow down the chutes get cut automaticly , and my plane re-accelerat to 5-8 m/s Its means two thing: 1.) I'm a genius who invented the perpetuum mobile. and 2.) I can not use my planes, since if I go to EVA, my airplane leave my kerbals and they need to run after like a comic book characters... Please help me, my Kerbals are sad. KSP version: 1.4.4 (Linux build) Thank you for your replies!
×
×
  • Create New...