adamek Posted March 17, 2012 Share Posted March 17, 2012 cze?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tlenoholik Posted April 30, 2012 Share Posted April 30, 2012 Siemka. troch? ju? latam . Kerbale dolecia?y do 2K. Po?ci?ga?em mody i s? takie z ruchomymi kopu?ami, tylko ?e jak ju? zainstaluj? to cz??? kopu?y nie chce si? obróci?. Jest jaki? sopsob na obrot kopoly? PONAWIAM PYTANIE Link to comment Share on other sites More sharing options...
mgolebiowski Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 nie rozumiem totalnie co to s? te kopu?y i dlaczego mia?yby si? obraca?, prosz? Ci? o screena z gry, ewentualnie jakie? linki do tych modów, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koen Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 To i ja si? dopisz? Tak jak poprzednicy, Kerbale pozna?em dzi?ki filmikowi VonZaya. Od siebie polec? wszystkim zainstalowanie plugina MechJeb. Funkcja utrzymywania pionowej pozycji rakiety bardzo przydaje si? przy l?dowaniu dok?adnie tam gdzie chcemy (a jest tam te? wiele innych rzeczy).Gdyby dosz?o do skutku t?umaczenie Kerbali na nasz j?zyk to równie? ch?tnie bym w tym pomóg?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari555 Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Witam wszystkich lataj?cych w kerbalprzestrzeni Polaków.Trafi?em tu dzi?ki forum mi?o?ników lotnictwa lotnictwo.net . Na tamtym forum jeden z u?ytkowników opisywa? KSP.Cieszy mnie ci?g?y rozwój projektu,bawi? si? KSP ju? pó? roku i ci?gle nie mam do??,rozpali? on na nowo moje zainteresowanie astronautyk? i ogólnie kosmosem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiousman Posted June 9, 2012 Share Posted June 9, 2012 Zapraszam na pierwszy polski portal o KSP http://www.kerbalspaceprogram.plB?d? si? tam pojawia? newsy, artyku?y i porady o grze. Posiadamy równie? w?asne forum na którym mo?na dzieli? si? projektami i dyskutowa? o grze Link to comment Share on other sites More sharing options...
ari555 Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 O to ?wietnie ?e powsta?a Polska strona i Polskie forum o tej prze?wietnej grze.A ta gra to straszny zjadacz czasu.W ?yciu mnie ?adna gra tak nie wci?gne?a jak Kerbale.Jedynie podobnie wci?gaj?cy jest Flight Simulator od Microsoftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilcz Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 co za debil wyszedl z pomyslem zby przetlumaczyc gre :/ przecie eng ver > pol ver wszedzie i zawsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koen Posted July 27, 2012 Share Posted July 27, 2012 Obra?asz kogo? bo chce mie? mo?liwo?? wyboru ojczystego j?zyka w grze? Ogarnij si? cz?owieku, a poszukiwania debila zacznij od spojrzenia w lustro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karolus10 Posted August 9, 2012 Share Posted August 9, 2012 Wystarczyło tylko przejrzeć i od razu "jak w domu" ;P. Moim zdaniem nie ma sensu tłumaczyć gry na Polski (lub jakikolwiek inny język) do póki gra nie jest ukończona... po za tym nie ma co się spieszyć bo na prawdę nie czego w tej grze specjalnie tłumaczyć, więc lokalizacja będzie bardziej zabiegiem kosmetycznym .Co myślicie o polskim sub-forum na International ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelk198604 Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 To moje rakiety załczączam projekty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelk198604 Posted August 17, 2012 Share Posted August 17, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serratus Posted August 18, 2012 Share Posted August 18, 2012 WystarczyÅ‚o tylko przejrzeć i od razu "jak w domu" ;P.Nie prawda! PACZE ÓWARZNIE I JESCE NIKT K**** NIE NAPISOÃ…Â. To jest jakieÅ› forum obcokrajowców co tylko udajÄ… naszych!Moim zdaniem nie ma sensu tÅ‚umaczyć gry na Polski (lub jakikolwiek inny jÄ™zyk) do póki gra nie jest ukoÅ„czona... po za tym nie ma co siÄ™ spieszyć bo na prawdÄ™ nie czego w tej grze specjalnie tÅ‚umaczyć, wiÄ™c lokalizacja bÄ™dzie bardziej zabiegiem kosmetycznym .Popieram. No chyba, że dla kogoÅ› przebrniÄ™cie przez "Start Game" jest jednak zbyt wielkÄ… przeszkodÄ…, ale wtedy nie bardzo ma siÄ™ po co zabierać za zrozumienie mechaniki orbitalnej Poza tym nawet jeżeli SQUAD nie przetÅ‚umaczy KSP na inne jÄ™zyki, to zawsze pozostajÄ… moderzy!Co myÅ›licie o polskim sub-forum na International ?TrochÄ™ jak gdyby martwawo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawelk198604 Posted August 31, 2012 Share Posted August 31, 2012 (edited) Tym filmem chciałem upamiętnić astronautów programu Apollo, zgłosiłem go do wyzwania dotyczącego upamiętnienia Neila Armstronga ;-) Edited August 31, 2012 by Pawelk198604 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacperrutka26 Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Wow polskie forum Witam wszystkich!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopiko Posted September 23, 2012 Share Posted September 23, 2012 "Strona zostala wylaczona z powodu braku zainteresowania."InteresujÄ…ce... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachiozaur Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 (edited) Czesc polacy!Wyladowaliscie juz na jakiejs planecie? Edited September 27, 2012 by Arachiozaur Link to comment Share on other sites More sharing options...
lopiko Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Heh, ja nawet na Mun'ie nie wylądowałem D: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barti002 Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Cześć wszystkim Stworzyłem fajny samolocik długodystansowy P.S. Jestem nowy w Kerbalkach więc dużo się nie znam. Grać umiem, ale zapomniałem jak rakiety się buduje takie, żeby chociaż na Mun-a doleciały XD Trochę silnik jest inny na obrazku, bo teraz jest inny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arachiozaur Posted October 2, 2012 Share Posted October 2, 2012 Taka mala rada (jesli ktos nie wie). Jak chcecie bezpiecznie ladowac na Eve, Duna lub Laythe to zamiast meczyc sie z hamowaniem silnikami uzyjcie spadochronow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DawsterTM Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Witam, jeżeli ktoś jest początkujący w świecie KSP, i nie do końca rozumie tutoriale prowadzone w języku angielskim, przedstawiam tutorial nagrany w pełni przeze mnie, który w łatwy i bezbolesny sposób pozwoli na rozpoczęcie przygody w świecie rakiet i eksplozji. Jest to mój pierwszy jakikolwiek filmik wprowadzający do świata gry, dlatego mogą się pojawić drobne błędy.Nie znalazłem w regulaminie żadnych zakazów co do promowania własnej twórczości, jednak jeśli coś przegapiłem i złamałem przepisy, proszę dać znać a od razu usunę post. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laxentis Posted August 4, 2013 Share Posted August 4, 2013 Ponieważ powstało nam świeże (jeszcze pachnące nowością) polskie podforum, przeniosłem wątek w odpowiednie miejsce oraz zamknąłem z powodu dłuższej "martwości". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts