MrCheeze

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About MrCheeze

  • Rank
    Curious George
  1. Yes everything works. I tested it and made the newer cockpits (1.2.x) work as well. If you're trying to do the same install the 1.1.3 ASET files first, then install the ASET props verstion 1.2.x without replacing the old files to merge them. Thanks again, I was looking for the old versions everywhere
  2. Awesome!! These are just the versions CKAN displays as compatible. Thanks!
  3. I've tried that but it can't download both mods I guess because they're offline..?
  4. Hey guys! I'm trying to find old mod versions for 1.1.3. Everything on github like raster prop monitor or mechjeb isn't a problem. But I can't find ASET Avionics ASET Props Is there a mod archive website I haven't found yet? Or can anyone upload the ASET versions compatible with 1.1.3? In case you're wondering why, the Kerbal VR mod only works for 1.1.3 and I got it working with my Rift Thanks!
  5. Oh man, you're right! Returning a simple Crew Report did the trick. I assumed it had something to do with the lab since the station has a lab Thanks for the help!
  6. Hey guys! I have a contract to "Do an experiment on your Station around Duna then return the experiment to Kerbin". But there seems to be no way to take the experiment as you can usually do when you EVA (right click --> take data/experiment), even when the research is finished (data dropped to 0). Does anybody know how to do this?
  7. Awesome! Thanks for your help Is there a way to install such a codec? I don't want to convert and flip 300 textures although it would be a start for some models ...
  8. Hey guys! I wanted to edit some IVAs with the Unity Editor. So I installed the KSP Parts Tools, klicked on Tools --> KSP Parts Tools --> Setup --> Set Data Dir, set it to a fresh KSP_1.05 GameData folder and got all the spaces and props of my KSP with the spawn button next to it. Spawning works but the console gives me the error (e.g.) 'Texture 'Squad/Props/VSI/model000' not found!' (when opening the mk1PodCockpit space for example). I stll get the cockpit with all the props, can manipulate them, save the config and load the game with the modified IVA. Everything works fine. Just the texture won't load in the editor which is strange because (e.g.) the texture model000.dds is in the folder. Is that a version compatibility bug? I've tried out several Unity Editor versions. Or can't the editor read .dds? Thanks for your help!
  9. Yeah you're right I could do it on my own but I'm not really a modder and I know that there are people out there who could do it way better than me. I can't be the only one looking for an RPM IVA in the MK3 cockpit that's why I was asking.. For everyone else who has the 'problem': the workaround in my first post works fine. If you rename the cockpits randomly you can even have back the original MK2 one as well.
  10. Hey guys, I've been looking for an MK3 IVA that supports RPM. TouhouTorpedo's MK3 cockpit doesn't work in 1.02 and editing the cfg. and replacing the internal with for example 'INTERNAL{name = mk2CockpitStandardInternals}' does indeed change the cockpit but still won't work with RPM (although the MK2 cockpit with the MK2 module does...). Just to see if it works I copied the MK3 files into the MK2 folder and edited the .cfg to use the MK2 cockpit and yes! Now the game gives me the MK3 cockpit for the MK2 one with RPM working. But now I'm missing the MK2 standard cockpit Does anyone know whats going on and why the game won't allow RPM with MK3? Because technically it should be working!