Search the Community

Showing results for tags 'loading screen stuck'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • The Daily Kerbal
  • Kerbal Space Program 2
    • KSP 2 Discussion
  • General KSP
    • KSP Discussion
    • Suggestions & Development Discussion
    • Challenges & Mission ideas
    • The Spacecraft Exchange
    • KSP Fan Works
  • Gameplay and Technical Support
    • Gameplay Questions and Tutorials
    • Technical Support (PC, unmodded installs)
    • Technical Support (PC, modded installs)
    • Technical Support (PlayStation 4, XBox One)
  • Add-ons
    • Add-on Discussions
    • Add-on Releases
    • Add-on Development
  • Community
    • Welcome Aboard
    • Science & Spaceflight
    • Kerbal Network
    • The Lounge
  • Making History Expansion
    • Making History Missions
    • Making History Discussion
    • Making History Support
  • Breaking Ground Expansion
    • Breaking Ground Discussion
    • Breaking Ground Support
  • International
    • International
  • KerbalEDU Forums
    • KerbalEDU
    • KerbalEDU Website

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Website URL


Skype


Twitter


Location


Interests

Found 4 results

  1. I'm having some current issues when trying to startup Kerbal Space Program. I have been getting stuck on the main loading screen as soon as it reaches this point, "Verifying Expansion: Breaking Ground SquadExpansion/Serenity". I am aware of the incompatible mods listed in this screenshot. But the last time I played KSP with most of these invalid mods, the game was working fine. Can somebody help me out with this issue? Edit: Never mind, I fixed the issue. It was an older version of EVE that got the game in that stuck state.
  2. I just got a new laptop after a small disaster with my old one. Luckily, my old hard drive survived and with the help of a drive enclosure, I copied my KSP files onto the new computer. And promptly got stuck on "Loading Asset Bundle Definitions" There is some old advice to delete the KSPedia folder, and I tried that but it wasn't my problem. I downloaded Steam onto my new computer, and downloaded a fresh copy of KSP. That ran great, so I thought there was some problem with the copied versions - I keep my Steam install untouched and make copies for different mod setups. So I copied my fresh Steam install to a new directory, reinstalled mods and got stuck on "loading asset bundle definitions." Hmm, very strange. So I tried loading a pure stock copy and got stuck at the same point. After some thinking, I tried setting compatibility to always run as admin and poof, it worked. So apparently - and I don't know if this is a Windows 10 issue or KSP 1.9.1 issue or new laptop issue - you can run fine from the Steam folder but any copied versions may need to be set to run as admin to be able to load. Edit: After I posted, I remembered it was doing it on my 1.8.1 version as well, so it's either some setting on my new laptop or a windows 10 issue.
  3. I have a fresh install of the newest update (1.9) with no mods. Freezes on loading screen. There is no picture and no text. The yellow loading bar is always filled halfway. It never loads and is stuck. No log because it does not crash.
  4. When i trie to open ksp with mods, he stops loading in NearFutureConstrution part, I tried delete MM, tried change MM version, tried reinstall NearFuture Technologies, but nothing solved the problem. He a screen shot: Debug screen: