• 0
Nigel Cardozo

KSP 1.2.2 Realism Overhaul and Real Solar System crash

Question

Hi my KSP 1.2.2 copy crashes almost all the time. I am using RO and RSS my logs are here:

error log: https://drive.google.com/file/d/1bVFIHhh_6sy96h2H07Zz5CfWfHFOYpQ0/view?usp=sharing

KSP.log: https://drive.google.com/file/d/1keml5Tm6PiS81JkfZWzpIV0ZEF_yBAaW/view?usp=sharing

output_log.txt: https://drive.google.com/file/d/1WKXhpuSRqjiG5OVQHakOm4c9ZRL6R0II/view?usp=sharing

Help will be really appreciated. Thanks in Advance. By the way, I am using the 64bit Version.

Edited by Nigel Cardozo
fixed links

Share this post


Link to post
Share on other sites

22 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is using 64bit on ksp v 1.2.2 a good idea?

You can try to start a new game in ksp v 1.3.1 or 1.4.5. Most RO mods are updated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 hours ago, Xd the great said:

Is using 64bit on ksp v 1.2.2 a good idea?

You can try to start a new game in ksp v 1.3.1 or 1.4.5. Most RO mods are updated.

1.3.1 has a language problem

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
5 minutes ago, Xd the great said:

What about 1.4.5?

No I don't like the stock texture switcher for ro rss

Edited by Nigel Cardozo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Please help  

Did I mention that I was using Windows 7   64bit

And the gamedata is only 2.73 GB full

Edited by Nigel Cardozo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 2/10/2019 at 7:17 AM, Nigel Cardozo said:

1.3.1 has a language problem

What do you mean by that, please??

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The navball throttle and g force indicaters are in chinese ;.;

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
10 minutes ago, Nigel Cardozo said:

The navball throttle and g force indicaters are in chinese ;.;

Something must be wrong with your install then. I dont have this on my 1.3.1 here. Navball reads THROTTLE and G-FORCE, looks just fine. Just had a look, in stock, RSS and SSRSS. All three Navballs look okay.

I run RSS on 1.3.1 without much problems, even the RSSVE works fine. Much better performance than I had on 1.2.2.  I always suggest 1.3.1 to people who ask about RSS these days.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 hours ago, Dafni said:

Something must be wrong with your install then. I dont have this on my 1.3.1 here. Navball reads THROTTLE and G-FORCE, looks just fine. Just had a look, in stock, RSS and SSRSS. All three Navballs look okay.

I run RSS on 1.3.1 without much problems, even the RSSVE works fine. Much better performance than I had on 1.2.2.  I always suggest 1.3.1 to people who ask about RSS these days.

 

 

That was asked by me and i didn't work sorry.. 

Edited by Nigel Cardozo

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

The crash is fixed but there is one problem. I fixed the crash by removing mechjeb latest dev build and putting the 1.2.2 version. There is one problem, while loading the squad engine folder, it pauses the loading but it responds.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Something must went wrong. The chinese navball sounds suspicious.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 minutes ago, Dafni said:

Something must went wrong. The chinese navball sounds suspicious.

Suspicious as in

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

as in your files must be corrupted.

I have many many 1.3.1 installs going now, all kinds of planet packs, RSS ones, SSRSS ones, and I have never ever seen a chinese navball.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now