• 0
Eli the Space Nerd

Bug when using the External Command Seat

Question

I'm having a bug problem whenever I use the EAS-1 External Command Seat. For some reason, every time I use the command seat and when there is a part or craft that should be blocking the kerbonaut from view,  the kerbal can be fully seen, despite the part clearly being in front of it.

Is there any possible way to fix this sort of issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Some people have avoided this problem by removing a mod, but a different mod for different people 

https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/187188-my-kerbals-are-showing-up-though-parts/
https://forum.kerbalspaceprogram.com/index.php?/topic/191510-kerbal-visible-throughout-parts/
https://bugs.kerbalspaceprogram.com/issues/24734

(Maybe by now the authors of the mods have figured out how to resolve the problem; you can check in the "Add-on Releases" forum for the relevant mod.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please consider starting a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.