Jump to content

Tsalsku

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Help! i don't have Earth's moon, I don't have any planet's moons, Mercury, venus and mars is gone. I downloaded this on this website and clicked "Download Blugin", then i downloaded textures in "the texture repository". I put all of the RSS files to the KSP gamedata and then Texture file, what's wrong?
  2. Tsalsku

    Suomea :P

    Vähän myöhässä vastaan, mutta itellä vähän päälle 500 tuntia, alotin 0.23 ja en unohtanut SASia, en mä nyt niin aloittelija ole. Siinä aluksessa oli vaan se vikana, kun ne tankit tyhjeni, niin painopiste siirty, niin alus alkoi ylös alas heilumaan... Mutta se tapahtui vaikka kuinka kauan aikaa sitten ja tein jonkni ajan päästä uuden sukkulan niistä jättimäisistä sukkula-osista ja se sujui erittäin näyttävästi 8 jättiboosterin kera... Apollo missioneitten tekeminen on myös hauskaa, ehkäpä hauskinta, koska Muniin meno on aina hauskaa, koska munissa on enemmän yksityiskohtia, kuin missään muussa taivaankappaleessa KSP:ssä, se mahtaa olla se syy. Modeina käytän yleensä vaan graffojen paranteluja ja visuaalisia efectejä, sillon KSP:n peluusta tulee myös paljon hauskempi, kun voi ihailla maisemia entistä himottavammin. Testasin pari päivää sitten myös Real solar system modia, jossa koitin tehdä apolloa kaikilla yksityiskohdilla, mutta eipä se koko alus päässyt ees kiertoradalle, en kyllä jaksanutkaan muokata alusta parempaan suuntaan, kun jonkun kumman syystä siinä Real solar system modista puuttu merkurius, venus, mars ja jokaisen planeetan kuut, en tiedä miksi, ennen ainaki on toiminut modi. Synnytetääs nyt tää suomi keskustelu uudelleen henkiin!
  3. Tsalsku

    Suomea :P

    Onnistuin tekemään Sukkulan ja sen kantoraketit niin, että sillä pääsee kiertoradalle ja takaisin. Se oli kyllä aikamoista vääntämistä ja nytki sitä on helvetin vaikeeta ohjata. Onneks mulla on siinä yhteensä 4 semmosta isoa SAS juttusta. Eniten vaikeuksia tuotti se, kun boosterit oli lähtenyt pois ja sukkula jatkoi matkaa ison säiliön kanssa. noin minuutin boostereitten lähdön jälkeen bensaa oli enää 1/4 isossa säiliössä, mikä tarkoittaa sitä, että bensatankki painaa todella vähän, mikä saa aikaan aluksen pyörimisen, koska moottorit sukkulassa oli 45 asteen kulmassa. Onneksi keksin siihenkin keinon ja lisäsin yhden moottorin, joka on koko ajan suorassa ja se käynnistyy vasta sitten, kun bensaa on vähän isossa tankissa. Mutta kuitenkin koko alus on koko ajan epävakaa ja sitä pitää ohjailla oikeaan suuntaan koko ajan. Ainoa paikka, missä saa levätä on kiertorata.
×
×
  • Create New...