HotSandwich

Members
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About HotSandwich

  • Rank
    Bottle Rocketeer
  1. For some reason, the balloons are not showing up for me. The parachutes are there, but no other parts and no custom category. EDIT: So, the parts will show up if I look for them in advanced mode (i.e., by module, by resource, etc.).
  2. @DaveMcC I had the same problem with CC and SCANSat, installing Blizzy's Toolbar seems to have fixed it for now.
  3. How do you open the settings menu for this mod? Clicking the DOE app button just toggles toolbar on/off, and blizzy's Toolbar doesn't work in 1.2. I can only see the settings menu briefly when changing scenes.
  4. I'm having a problem with this mod and SCANSat/M4435 resource scanner. The altitude limits are not what they should be, making it impossible to do a narrow-band resource scan or low-res SCANSat mapping of Earth: M4435 max altitude is 41700m, SCAN RADAR max is 47000m. Values go back to normal if I uninstall SSRSS.
  5. The in-game description for Minmus says it's SOI is 49km, but any attempt to orbit higher than 20km results in leaving Minmus SOI and entering orbit around Jool.
  6. Inline decouples/seperators did not work for me, and docking ports did not work either, didn't even register the probe as a different craft after undocking. Going to try radial decouplers when I get home.
  7. Not sure if this has been answered yet, but how do I detach a rover/probe after building it. I tried using decouplers/seperators both from KIS inventory and pre-attached, and it allows me to stage but the craft does not detach. The game registers that it is now a seperate craft, but it remains attached.
  8. Not sure if this is a bug or not, but I noticed when trying to set a rotation limit, the slider jumps by four "points" each time, making it impossible to set proper limitations (i.e., cannot set the slider to 0).
  9. I'm getting a similar error as Lorniur, with a dreaded NRE thrown in for good measure: [LOG 11:56:23.105] CactEye 2: Processor activated! True [ERR 11:56:45.089] [R&D]: No Experiment definition found with id Default Experiment [LOG 11:56:45.091] CactEye 2: Exception 4: An error occured producing a science report! [LOG 11:56:45.091] System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at ScienceSubject..ctor (.ScienceExperiment exp, ExperimentSituations sit, .CelestialBody body, System.String biome) [0x00000] in <filename unknown>:0 at ResearchAndDevelopment.GetExperimentSubject (.ScienceExperiment experiment, ExperimentSituations situation, .CelestialBody body, System.String biome) [0x00000] in <filename unknown>:0 at CactEye2.CactEyeAsteroidProcessor.DoScience (Vector3 TargetPosition, Boolean IsSmallOptics, Single FOV, UnityEngine.Texture2D Screenshot) [0x00000] in <filename unknown>:0 at CactEye2.TelescopeMenu.DrawProcessorControls () [0x00000] in <filename unknown>:0 [ERR 11:56:53.924] [R&D]: No Experiment definition found with id Default Experiment
  10. I'm having an issue with ribbons disappearing/not being awarded. I rescued Edeny from orbit and took him straight to the Mun (first orbit, landing, and flag), but after I landed back at Kerbin the only ribbon he had was the pilot ribbon. Was he, perhaps, not considered a part of my space program until I brought him back to Kerbin? I'm also having the mission count error.
  11. Not sure what keeps happening, but any craft I place this drive on disassembles itself on the launchpad. The last craft I built was: Mk. 1-2 Pod, OSI Alcubierre Drive, Jumbo-64 tank, TVR-400L Quad Adapter, 4x Toroidal Aerospike engines, 4x TT-70 radial decouplers, 4x BACC boosters. On the launchpad, the SRBs fall rigt of the decouplers ONLY with the drive attached. Vehicle works fine without the drive. Any one else have a similar problem? Obligatory Log File https://www.dropbox.com/s/fshs8d022v1yj6c/KSP.log?dl=0
  12. @loler43214 Have you tried the fixed .dll? http://forum.kerbalspaceprogram.com/threads/29862-0-25-Procedural-Dynamics-Procedural-Wing-0-9-1/page92 It's about 3/4 of the way down the page.
  13. It seems, for me at least, PWings does not work with NEAR. The game will load properly, but any attempt to place wings on an aircraft results in not only PWings not attaching themselves, but I cannot attach any wings after attempting to attach PWings. I also cannot exit the editor without clicking "New" first. Went through all my mods one by one, and this is what I discovered. I am also using the fixed .dll. Mod list: PWing, Toolbar, ATM, BahaSP, BD Armory, Editor Extensions, Select Root, Infernal Robotics, MechJeb, NEAR, B9 Aerospace, Lazor, Spanner's Boomsticks. Went through each mod one by one, no problems with other mods.
  14. I'm playing on a fresh KSP install (completely deleted my KSP folder, and reinstalled when .25 was released), using version 8 of SCANsat.